Stiri externe

Sfârșitul UE ar salva chiar Omul European

Eșecul UE este eșecul ingineriei sociale, al birocrației (comisarilor) ce susține interesele oligarhiei corporatist-bancare, al unei politici de planșetă, al transformării democrației într-un concept folosit cu maximă ipocrizie, al manipulării și al încercării transformării unor realități – națiunile – în dușmanele unui construct imperial mediocru si periculos.

Identitatea “europeană”, bazată strict pe ratiuni economice inepte și grosiere, de colhoz, debarasate total de orice matrice a spiritualității, este un evident esec.

Este absolut INCREDIBIL ca singura identitate europeană funciară, cea care a reușit să aglutineze filosofia și arta greacă cu geniul juridic și constructiv roman – Creștinismul – a fost nu numai anulată din pix prin scoaterea sa din Constituția UE, documentul final semnat la Lisabona in 2007, dar se duce o luptă împotriva ei ca pe vremea bolșevismului. De data asta cu mijloace mediatice și directive sau cu rapoarte.

Istoric, actul de nastere al Europei este Primul Sinod Ecumenic ce a avut loc la Niceea în anul 325 după Hristos. Cine nu ține cont de realitate și își dorește o Uniune bazată pe strict resorturi financiare și o ordine trasată dintr-un centru, e un imbecil periculos.
Populația Europei este deznădăjduită și sărăcită, sătulă de iluzii și lipsită de orizont. Mai mult, este constrânsă că să fie terenul de lupta al dorinței de hegemonie absolută al corporatocratiei, care exportă nu numai revoluție sexo-marxistă, dar în dorința de a stăpâni toată lumea, vrea să o facă părtașă la o confruntare cu Rusia creștină, una dintre puținele forțe care nu acceptă lumea unipolară.

Această confruntare, dorită de oligarhii de extremă stângă ai planetei, a căror trompetă este Soros, ar însemna distrugerea ireversibilă a Civilizației Europene, transformarea ei în ruină absolută.
Sfârșitul UE ar salva chiar Omul European
Citeste mai departe pe: www.activenews.ro
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 33 =

Close