Diverse

Semnal de alarmă în Germania de la ministru de interne bavarez: „Copiii refugiați de azi vor fi cei care ne vor ataca mâine”

Ministrul de interne al landului Bavaria trage un serios semnal de alarma, referitor la copiii refugiati care ar putea deveni infractorii de maine, daca nu sunt integrati rapid in societate.

autoflagelare_000_nic6500621-480x320

Joachim Herman a spus ca „atacurile de maine ar putea veni din partea tinerilor refugiati de acum”. Ministrul a facut declaratia in contextul cifrei mare de refugiati minori care s-ar gasi in Europa neinsotiti. Totodata, s-au avansat diferite cifre despre disparitia unui numar mare de copii refugiati.

Fundatia Germana de Caritate a spus ca nu crede ca 4.800 de copii migranti au disparut anul trecut, conform cifrelor avansate de autoritati. Presedintele Fundatiei a declarat ca cifrele sunt eronate pentru ca acelasi copil este inregistrat de mai multe ori in diverse acte oficiale, noteaza Express

La inceputul acestei luni, in schimb, Europol anunta ca cel putin 10.000 de copii si tineri au disparut in timpul tranzitiei catre Europa.

Europol estimeaza ca 27 la suta din numarul total de refugiati care au sosit anul trecut in Europa sunt copii.Vor pune bombe? Vor viola?

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 59

Close