Stiri externe

Se cere ARESTAREA lui FLORIN BARBU de Social Services Haringey

Sa-l sprijinim pe Florin! Daca inca nu ati semnat petitia lui Florin barbu, va rugam sa o semnati acum la linkul de mai jos. Cei care cunoasteti limba engleza, va rugam sa scrieti sau sa suntai la numarul de mai jos si sa vorbiti in numele lui lFlorin, el ne da roaga sa facem tot ce putem ca sa-l ajutam. iar, daca sunt avocati care pot sa-l ajute, va rugam sa-l contactati pe Florin la Pagina lui de Facebook – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206708322014791&set=a.3609063513338.2133783.1476217265&type=3&theater

a35

Florin Barbu

?? Ziua 22 ?? ? Ziua 4 Protest Normal ? Extraordinar în loc să îmi dea copii Social Services Haringey vor să mă bage în Pușcărie,Vor sufletele copiilor mei cu orice preț.Sincer vă spun puteti sa imi faceți orice eu lupt pentru copii mei pina în ultima zi a vieti mele.Romani uitați ce vor sa facă uniți-vă si nu ne pot distruge viețile copiilor noștri si pe a nostre.. ❤️DOMNUL însă vorbește astfel: «Da, captivii celui puternic vor fi luați, iar prada tiranului va fi eliberată, căci Eu voi lupta cu cei ce se luptă cu tine și tot Eu îți voi izbăvi copiii.

Isaia 49:25❤️ Ioan 12:31 Acum are loc judecata acestei lumi; acum va fi aruncat afară conducătorul acestei lumi.

Citește și:  Atentatele de la Bruxelles au fost revendicate de militanţii Statului Islamic: “Aţi declarat război împotriva noastră şi ne-aţi bombardat, iar noi vă atacăm în ţările voastre. Allahu Akbar”

Social Services Haringey cere Arestarea Mea ❤️Vor sa Îmi interzică sa vorbesc public despre copiii mei

❤️Va spun ca aveti acordul meu sa scrieți sa dati in ziare la TV oriunde eu nu opresc lupta împotriva sistemului.Doresc copilași mei înapoi : ?si cred ca asta e adresa am inteles ca e deschis publicului.

 

Citeste mai departe pe: rodiagnusdei.wordpress.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 49

Close