Stiri interne

Scrisoarea Adrianei Nita catre Florin Ianovici

Pe adresa redacţiei noastre a parvenit o scrisoare, pe care autoarea Adriana Nita ar fi trimis-o pastorului Florin Ianovici.

Dorim sa mentionam ca nu certificăm autenticitatea acestei scrisori electronice.

Citește și:  Florin Ianovici. MinciuniIe cu Mos Craciun!
Tags

Informatii similare

2 Comments

  1. Daca nu sunteti siguri de autenticitatea acestei scrisori atunci cred ca ar fi fost mai nimerit sa nu o publicati. Multi cititori o pot lua de buna.

  2. exact, ce cauta aceasta scrisoare pe internet daca nu sunteti siguri de autenticitatea ei? nici de-ar fi autentica sau din surse suta la suta sigure, NU ARE CE CAUTA PE NET. dar asa ne-am invatat noi, pocaitii (cu ghilimelele de rigoare, da, nu va dati ochii peste cap), sa cociobaim in viata tuturor, asa…grosolan si sa intram cu bocancii in vietile oamenilor mai ales daca se aude ceva indoilenic despre ei. o spun direct, PT CA ASA SUNTEM INVATATI IN BISERICI, din pacate. lucrurile care nu se spun, acum se spun si se divulga fara mila, fara sa se gandeasca nimeni ca totusi, persoana in cauza va avea extrem de mult de suferit sau cu mult in plus datorita faptului ca fapta (reala sau nu) este facuta publica. acea persoana mai are de trait si va avea de infruntat mereu rautatea, prostia si LIPSA DE POCAINTA , da, a celor care stau pe margine si cu o placere nemarginita se bucura de necazul ei.

    mi se pare abuz ceea ce se intampla cu florin Ianovici. si nici nu ma intereseaza daca este adevarat sau nu, iar daca ar fi adevarat, toata viata sa stea sa se uite pt ca penticostalii l-au pus sub disciplina?? oare chiar asa vrea d-zeu?? ce legatura ar avea greseala lui (repet, daca e real) cu niste copii amarati?? mi se pare lipsa de umanitate, de mila, de minte sa opresti un om sa mai ajute copiii flamanzi. nu cred ca d-zeu judeca atat de josnic. abuz pt ca gura lumii nici pamantul n-o astupa si asa ceva nu trebuia publicat pe internet!

    mi se pare ca in ziua de azi a fi pastor, diacon, presedintele cultului s.a.m.d sunt niste functii (de care tin toti cu dintii, cu multa inversunare si invidie fata de altii), nu un har, nu ceva lasat de sus intr-o persoana. uitam ca d-zeu nu ar elimina pe pacatos in halul in care o facem noi, oamenii. d-zeu il primeste. ar fi mai fericit d-zeu daca pacatosul , nefiins reprimit sau acceptat in biserica, s-ar duce in lume?? eu nu cred asa ceva. pt ca multi, de aceea ajung ianpoi in dezastru, pt ca biserica nu-i mai accepta, ii respinge.

    ca la pocaiti, nu se barfeste nicaieri. am intalnit oameni ortodocsi, catolici care debordau in intelepciune, pace, bunatate, iar la penticostalii mei am simtit pe fata si din plin atata rautate, invidie, prostie umana…..si nu mai continui.

    invatati sa va vedeti de vietile voastre fata de care nu mai aveti timp, fiind, ce-i drept, atat de ahtiati dupa vietile altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4

Close