Editoriale

Cazul Florin Ianovici: Scrisoare deschisă, conducerii cultului Penticostal

Onorată conducere

Cred că ar fi cazul să meritaţi această formulare risipind fluxul părerilor pro şi contra.
Îmi închipui că ştiţi foarte bine uraganul bârfelor de pe net, dar mă mir că nu înţelegeţi ce deserviciu faceţi Cultului Penticostal  şi implicit lucrării lui Dumnezeu. De câteva luni se aşteaptă un răspuns din partea dv.

page

Chiar nu aţi putut da nici un comunicat până acum, de atâta timp, de când circulă printre credincioşi şi nu numai,  hai să-l numesc- cazul, Florin Ianovici? Dv. nu realizati ce deserviciu faceţi lui Dumnezeu, lăsând ambiguitatea să circule, să distrugă prietenii de o viaţă, să aducă nelinişti şi suferinţă pe toate planurile? Nu v-aţi gândit la repercursiuni?

Ce vor spune oamenii acestei lumi despre noi, pocăiţii, despre pastorul care i-a chemat la viaţă veşnică, care a plâns îngenunchiat alături de cei ce păşeau în faţă, alegându-l pe Isus ? Sau poate nu vă pasă? De suferinţa pastorului F.Ianovici am convingerea că nu vă pasă şi mă întreb cât de mult iubiţi pe aproapele dv. în Hristos? El, a iubit până la jertfă şi nu ne-a cerut decât să facem acelaşi lucru: să iubim pe Dumnezeu şi pe cel de lângă noi, ca pe noi înşine.

Să fie oare atât de dificil? Cum aţi ales să împliniţi porunca? Personal sunt confuză în ceea ce vă priveşte, datorită atitudinii de totală indiferenţă asupra acestu caz. Cred că tăcerea forului dv. singurul abilitat să dea un comunicat, este cu ţintă directă, tocmai spre a mări şi suferinţa familiei Ianovici, dar şi pentru-ca tulburarea şi haosul cititorilor, al credincioşilor să ia amploare.

Alt motiv al tăcerii conducerii cultului nu văd. Aş fi vrut să citesc un comunicat măcar, să menţionaţi că aveţi în vedere situaţia  apărută , că studiaţi problema etc. Nu s-a întâmplat nimic. Îmi asum cele scrise aici. Nu intenţionez să jicnesc, să acuz, doar ca fiecare om care citeşte pe net şi care se străduieşte să împlinească tot ce spune Biblia, îmi pun nişte întrebări.

Răspunsurile, sau răspunsul ar trebui să vină de la dv. Ar trebui să vă pună pe gânduri, de ce sunt înlăturaţi din lucrarea Domnului, folosindu-se înscenări scabroase, tocmai cei mai hăruiţi pastori…
PS. Oare nu aveţi purtător de cuvânt, căci la capitolul comunicare sau nu există…sau nu se vrea.
Să fie atât de mare discrepanţa şi rivalitatea dintre vestul ţării şi Bucureşti cum afirmă unii?

 Elena Marin Alexe pentru  InfoCrestin

Tags

Informatii similare

4 Comments

 1. oare chiar e necesară existența unei discrepante între vest si Capitala ? Nici eu nu înțeleg dece funcționează lucrurile in asa fel , dar am crescut in cadrul Biserici Penticostale si stiu ca exista o mâncărime mare pentru funcți , frați au degetul arătător întodeauna pregătit …… Acum sunt intr-o alta biserica penticostala iar situația este aceiași .

  Adevarul e este undeva la mijloc , între cer si subpământ , poate predicam prea mult si facem prea puțin , Eu nu cred ca acești frați cred cu adevărat in Dumnezeu , au o forma de evlavie , vin si ei la biserica , le place in fata , dar nu vor sa lege răni , nu vor sa se coboare jos si nici nu vor sa se murdărească . Demult as fi plecat din cultul Penticostal , însă stiu ca Dumnezeu este Cel care primează , stiu ca suntem oameni …. Dar suntem din păcate oameni fără umplere cu Duhul Sfânt , păcătoși , oameni formali .

  Ma rog pentru fratele Ianovici si ma rog si pentru ceilalți frați ca Domnul sa le deschidă ochi si inima pana nu e prea târziu pentru ei

  Ieremia 14 7-9
  Dacă nelegiuirile noastre mărturisesc împotriva noastră, lucrează, pentru Numele Tău, Doamne! Căci abaterile noastre sunt multe, am păcătuit împotriva Ta.
  Tu, care eşti nădejdea lui Israel, Mântuitorul lui la vreme de nevoie: pentru ce să fii ca un străin în ţară, ca un călător, care intră doar să petreacă noaptea în ea?
  De ce să fii ca un om încremenit, ca un viteaz, care nu ne poate ajuta? Şi totuşi, Tu eşti în mijlocul nostru, Doamne, şi Numele Tău este chemat peste noi. De aceea nu ne părăsi!

  1. Deja se știe răspunsul !!!
   Intreaga conducere la găsit NEVINOVAT !!!
   Nu este vinovat decat DE SACRIFICIU PENTRU CEI DI-N JUR !!!
   Lăsați nebuniile !!!
   Urmăritil voi si vedeți !!!
   Oricum 99% cred in nevinovația lui ,,, asta e clar !!!
   Nu se pune nici o pata pe OBRAZUL BISERICII !!!!
   Pata cauta sa o pună RAUFACATORII !!!

   1. Dacă aveam cât de cât cel mai mic dubiu în ce priveşte nevinovăţia pastorului Ianovici, nu aş fi scris niciodată, nimic, despre această situaţie. Mulţumesc Domnului care a făcut lumină în dreptul omului lui Dumneze, Florin Ianovici. Cât despre contestatari le doresc pocăinţă şi mai multă Dragoste din Dumnezeu.
    Mulţumiri, Ana!

 2. Discrepanţe dintre est şi vest sunt dintotdeauna. Important este ca ele să nu mai funcţioneze sub sângele lui Hristos. Fr. Ianovici este nevinovat şi toţi denigratorii lui au rămas de ruşine. Personal aş dori ca bârfele să dispară pentru totdeauna din poporul lui Dumnezeu. Vorbiţi între voi cu psalmi< ne sfîtuieşte Biblia. Oh, dacă am asculta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35

Close