Stiri externe

ŞCOLILE DE ACUM SUNT CÂMPURI DE LUPTĂ PENTRU RADICALIZAREA COPIILOR ÎN ACTIVIŞTI SODOMIŢI

Şcolile din SUA promovează intenţionat transsexualismul la copii, introducând o disciplină despre ,,gen” alături de citit, scris şi aritmetică.

New York Times relatează că şcoli precum Puget Sound din Seattle fac din ,,studii de gen” o parte importantă din programa şcolară: ,,Şcoli ca Puget Sound îşi modifică politicile pentru a include copii transsexuali şi, în general, pentru a face din gen o parte anume a programei şcolare. Elevii deschid calea, făcând şcolile să adopte metode mai inclusive[1] de predare”, scria Times.

Şcolile s-au asigurat că includ în bibliotecile lor cărţi pentru copii despre transsexuali sau protagonişti ,,etichetaţi greşit”. Printre cărţile populare se numără biografia transsexualului ,,Jazz” Jennings şi o istorie despre un creion albastru pe care toată lumea îl numeşte cu cruzime ,,Roşu”. Învăţătura despre educaţie homosexuală şi transsexuală începe la grădiniţă, cu ,,lecţii despre gama de identităţi de gen”. Şcolile se asigură că vor pune în centrul atenţiei elevii care s-au declarat transsexuali.

O şcoală a dat unei fete biologice de 15 ani un loc special în adunarea şcolii pentru a declara colegilor ajunşi la pubertate şi impresionabili: ,,Am luat hotărârea că sunt non-binară[2], ceea ce înseamnă că nu sunt nici băiat, nici fată”. În marş cu corectitudinea politică, fata a cerut întregii populaţii a şcolii să i se adreseze cu ,,ei” şi a cerut ca toţi elevii să-şi specifice pronumele preferate atunci când se prezintă. Ca dintr-un scenariu, ea a spus de asemenea că are nevoie de propria toaletă neutră faţă de gen.

Copiii sunt învăţaţi că genul unei persoane este stabilit de decizia individului. Şi guvernul foloseşte banii contribuabililor pentru a impune această nebunie de gen copiilor.

Nu în mod surprinzător, California liberală nu este prea departe de toate acestea. Actul pentru Tineret Sănătos introdus de acest stat în 2016 impune învăţarea ,,expresiei de gen” în şcolile publice. Acelaşi lucru pentru gimnaziile din Miami. Copiii sunt îndoctrinaţi prin cărţi colorate care înfăţişează oameni zâmbitori declarând cât de minunat este să nu ai nici mamă, nici tată, sau cât de grozav este să fii de sexul opus. O şcoală i-a învăţat pe elevi că genul este o etichetă negativă ,,pe care oamenii au inventat-o pentru ca să te pună într-o categorie”.

Şcoli precum cele din Fairfax, Virginia, au alcătuit lecţii pentru elevii de clasa a VII-a despre ,,fluiditatea sexuală” şi pentru cei de clasa a X-a despre ,,spectrul genului” – ,,ideea că nu există un asemenea lucru ca 100% băieţi sau 100% fete”, aşa cum se pune problema într-un articol. Elevii de clasa a VIII-a sunt învăţaţi că identitatea individuală are ,,4 părţi: genul biologic, identitatea de gen (include transsexualii), rolul de gen şi orientarea sexuală (care include orientare heterosexuală, bisexuală şi homosexuală)”, relatează inspectoratul şcolar. Elevii de gimnaziu sunt învăţaţi despre orientare sexuală, homosexualitate, bisexualitate, identitate de gen, limbaj inclusivist şi transsexualism ,,într-un mediu liber de prejudecăţi”.

Conducerea şcolii a votat în 2015 să permită accesul băieţilor în toaletele fetelor, şi invers. ,,Se va pune accentul pe o înţelegere a faptului că există o gamă de sexualitate mai largă, nelimitată şi fluidă”, a afirmat conducerea. ,,Termenii orientare sexuală şi identitate de gen vor fi discutaţi punându-se accentul pe aprecierea diferenţelor individuale”. Acestea ca parte din programa obligatorie a şcolilor din Fairfax.

Toate aceste informaţii îi lasă pe elevi să se întrebe dacă sunt băieţi sau fete sau nici una, nici alta. Lor li se lasă impresia că astfel de categorii binare de gen sunt tiranice.

Se pare că şcolile din ţară au devenit câmpul de luptă pentru creştere pentru a îndoctrina copiii cu ideologia transsexuală. ,,Imaginea mai largă este că acesta este în realitate un atac asupra naturii însăşi – a ordinii create”, a spus Peter Sprigg de la Consiliul pentru Cercetarea Familiei pentru Fox News. ,,Şi se presupune că noi trebuie să susţinem toate acestea”.

Şcolile nu mai sunt centre de educaţie care formează inimile şi minţile copiilor. Ele au devenit centre de distrugere care corup inimile şi minţile şi acum chiar trupurile copiilor noştri.

 

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 59 =

Close