Stiri externeVideo

Scena incredibila intr-o biserica catolica: un grup de barbati intra si predica enoriasilor pocainta si intoarcerea la Isus

Enoriasii bisericii catolice „Our Lady of Las Vegas” din Nevada, SUA, au fost ingroziti de un grup de barbati care au intrat in biserica in timpul unei slujbe.
resizedimage
Ei au perturbat atmosfera si au incercat sa convinga oamenii prezenti ca sunt condusi pe o cale gresita, proferand insulte la adresa Papei si indemnandu-i sa-L urmeze doar pe Isus.

Aceasta scena s-a petrecut si la alte biserici locale iar credinciosii prezenti au trait momente de confuzie. Desi actiunea a fost in intregime pasnica, multi enoriasi nu au fost de acord cu asemenea gen de predicare, relateaza The Blaze via afirmativ.com

Cei care au organizat aceste evenimente sunt cunoscuti sub denumirea de „Koosha Las Vegas” – un grup care include fosti musulmani care s-au convertit la crestinism.

In bisericile catolice, predicatorii au impartit pliante si au transmis enoriasilor mesaje precum: „Pocaiti-va si intoarceti-va la Isus Hristos”, „Papa este Satan” si „Nu va mai inchinati la statuia Mariei, mama lui Isus pentru ca nu este bine ce faceti”.

In videoclipurile prezentate se poate vedea cum unul dintre acesti predicatori spune: „Incetati sa va inchinati la idoli. Idolii nu va pot salva. Aveti nevoie de Isus Hristos.

Citește și:  Noi descoperiri despre autorii sulurilor de la Marea Moartă

Politia a declarat ca nu poate face arestari in cazul acestor tulburari din biserici, deoarece nu exista justificare legala din acest punct de vedere. Autoritatile au declarat ca desi unii enoriasi s-au speriat initial, nu exista nici o amenintare referitoare la acte teroriste.

Un expert din cadrul politiei a spus ca predicatorii pot fi invinuiti doar pentru „tulburarea unei intalniri religioase”, dar nu se poate pune problema arestarii acestora.

Alt videoclip postat de Koosha Las Vegas pe canalul YouTube, arata ca acesti crestini au protestat de asemenea si pe strada, in fata unei clinici specializata in avorturi. La min 8.00 al filmului se poate vedea confruntarea cu o angajata trimisa de conducerea clinicii pentru a-i indeparta pe acesti predicatori.

Informatii similare

un comentariu

  1. Domnul Isus sa ridice tot mai multi astfel de barbati care sa spuna adevarul. BRAVO LOR ca au intrat in templul acela idolatru si au predicat evanghelia!

    DOMNUL sa ii binecuvanteze!… au spus adevarul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 63

Close