Video

Satanismul în România mit sau realitate?

În țara nostră este greu de precizat câți oameni sunt adepți ai lui Satan, însă fenomenul a luat amploare și tot mai multe crime, acte de violență și orgii de tot felul sunt asociate cu satanismul.

satanism

Potrivit lovendal.ro, racolarea adepților se face din rândul tinerilor între 15 și 25 de ani, iar inițierea lor în tainele demonismului se face treptat prin participarea la diverse activități, începând cu ascultarea muzicii hard-rock, consumul de băuturi alcoolice, droguri, sacrificări de oameni, animale și profanarea de morminte. Faptele sadice ale sataniștilor se recunosc după însemnele specifice lăsate pe corpul victimei: crucea răsturnată, steaua cu cinci colțuri, numărul 666 etc.

Cel mai răsunător caz de crimă în numele diavolului, de la noi, este cel din anul 1995, când trei tineri din Constanța au ucis și mutilat doi oameni ai străzii. Polițiștii au găsit una dintre victime decapitată, iar pe ambele corpuri erau scrijelite simboluri satanice și numărul 666. Pentru rezolvarea cazului, autoritățile au început investigația de la o amplă documentare în domeniul satanismului și astfel au ajuns la intervieveze mai mulți oameni ai străzii, care trăiau în barăci improvizate la marginea Constanței.

Acolo polițiștii au descoperit urme proaspete de sânge și după analiza lor s-a stabilit că proveneau de la animale sacrificate în ritualuri dedicate diavolului.

Citește și:  Presa internaţională: România o „pandemie de corupţie”

Ucigașii au fost prinși după ce în zona în care a fost comis dublul asasinat, s-a semnalat că trei indivizi au profanat un monument local desenând, pe acesta, simboluri satanice. Astfel, suspecții au fost identificați ca fiind Tiberiu Pintilie, de 17 ani, Horațiu Pintilie, fratele acestuia, 23 de ani, și Cristinel Andronache, de 25 de ani. În urma cercetării caselor în care locuiau aceștia, s-a descoperit arma crimei, și anume un cuțit care încă mai avea sângele victimelor uscat pe lamă.

Cei trei au recunoscut faptele și au declarat că sunt urmași ai diavolului și au săvârșit crima în numele lui Satan. Tiberiu Pintilie, fiind minor la acea vreme, a primit jumătate din pedeapsa pe care au primit-o ceilalți sataniști, adică condamnare pe viață cu posibilitate de eliberare după vârsta de 60 de ani.

DOVEZILE CA LUMEA ESTE CONDUSA DIN UMBRA DE MASONI! INCONTESTABIL!

 

Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. VAI de capul vostru… promovati ura impotriva lui Israel cu astfel de videouri (provenite de la anti-semiti)… de aceea… DREAPTA VA FI CONDAMNAREA VOASTRA.
    POCAITI-VA… daca mai puteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 90

Close