Informatii utile

SATANA ONLINE: Mii de sataniști au împânzit internetul romănesc!

Afficher l'image d'origine

Site-urile satanice sunt locurile în care se întâlnesc internauții adepți ai lui Satan. Comunitățile satanice online numără mii de utilizatori, tineri și mai puțin tineri, care cred în Biblia satanică și se salută cu „Hail Satan“.

”Biserica Satanista”, ”Bucuria lui Satan” sau ”Flacăra Neagră” sunt doar câteva din site-urile unde s-au adunat sataniști români în mediul online. După numărul utilizatorilor și al membrilor înregistrați pe forumurile în care subiectul principal de discuție este curentul satanist și adularea lui Satan, comunitatea internauților romani care împărtășesc această credință depășește 14.000.

Sataniștii formează în online o comunitate nevăzută în care oameni de vârste diferite, fără chipuri și nume reale au un singur crez: Satan.

În comunitățile online în care Satan este venerat s-au adunat satanisti ”tradiționali“, „moderni“ și „rebeli“ mai toți având drept carte de căpătâi în ideologie ”Biblia Satanică”, cartea lui Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste“. ”Satanismul este o religie a vieții, a prețuirii și împlinirii acesteia. Nu există nimic mai presus pentru noi decât a duce o viață fericită, lipsită de griji și restricții imaginare create artificial. Satanistii sunt iluminați.

Ei s-au trezit din minciunile și iluziile religiilor false, ipocrite, care nu fac altceva decât să împiedice progresul real, atât al individului, cat și al umanității toate” este prezentarea făcută comunității pe site-ul bisericasatanista.org. Satanismul este considerat de adepții lui ”o religie a individului”, iar despre Satan adepții cred este unul dintre ”Cei Patru Prinți încoronați ai Iadului”, considerat a fi cel mai puternic, scrie adevărul.ro.

Citește și:  Tinerii cer Semnul Diavolului: A început moda implanturilor cu CIP-uri pentru aplicații pe smartphone. CIP-urile se injectează în mână sau frunte şi costă 110 dolari. VIDEO

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 29

Close