Stiri externe

S-a dus să ridice nota, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Chelnerița nu primise niciun bacșiș, dar a găsit un bilet. Motivul incredibil pentru care clientul a refuzat să o recompenseze pentru serviciul său

Situație inedită într-un restaurant din Rockford, Illinois, Statele Unite. Când s-a dus să ridice nota, o chelneriță a avut parte de o surpriză inedită. Nu primise niciun bacșiș. A găsit în schimb un bilet de la client, care i-a explicat de ce a refuzat să îi ofere micuța recompensă.

 „Nu pot să ofer bacșiș cuiva care nu-l iubește pe Iisus. Urât tatuaj”, a scris clientul.
 Ce tatuaj l-a supărat pe bărbat? Ei bine pe brațul Samanthei Heaton se afla un tatuaj în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT.
„A fost șocant. M-am simțit rănită. Aș fi discutat deschis despre tatuajul meu cu ei, dacă mă întrebau. Am vorbit despre mâncarea lor. M-au ținut constant ocupară, dar nu au fost nepoliticoși cu mine. Nu am mai întâlnit pe nimeni care să scrie așa ceva”, a declarat femeia pentru BBC.

O prietenă a femeii, Joelle Nicole Maish, a scris pe pagina sa de Facebook: „Vreau doar să spun că să fii gay nu înseamnă că nu crezi în Dumnezeu sau în Iisus. Iar oamenii care sunt religioși nu ar trebui să nu-i respecre sau să reacționeze astfel față de alți omeni. Ps: Au scris greșit tatuaj”.

www.antena3.ro

Loading...
Citește și:  Alegeri Olanda: Refugiații CREŞTINI SIRIENI îl sprijină pe Geert Wilders la alegerile locale. Aflaţi motivul

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 24

Close
<