Stiri interne

RUGĂMINTE CĂTRE PASTORUL FLORIN IANOVICI!

Dragă frate Florin,

Sunt mişcat şi trist în acelaşi timp, de tot ceea ce ţi se întâmplă şi mă rog ca Dumnezeu să-ţi fie aproape în aceste momente grele din viaţa ta şi a familiei tale.

În acelaşi timp, sunt foarte dezamăgit de felul cum tu gestionezi toată această situaţie apărută în viaţa ta.

Eu nu sunt curios dacă eşti sau nu vinovat de ceva, în ce priveşte acuzaţiile aduse la adresa ta, dar sunt foarte curios şi te urmăresc de aproape, cum vei trece peste aceste momente prin care Dumnezeu a îngăduit să treci acum.

Ai predicat ani de zile atât de frumos şi convingător, la mii şi mii de oameni. Ne-am uitat la tine, ca la un slujitor al lui Dumnezeu, bine pregătit şi foarte matur, gata să înfrunte orice situaţie în viaţă. Dar acum, când ar fi trebuit să dovedeşti această maturitate şi echilibru spiritual, se pare că nu eşti la înălţimea la care noi, ascultărorii tăi, ne aşteptam să fii. Dar, o să încerc să explic poziţia mea mai detaliat şi să îmi motivez ieşirea aceasta publică.

Eu cred că expunerea în spaţiul public Online, a acestei încercări prin care treci, a fost o mare greşeală. Dar dacă totuşi ai făcut imprundenţa şi ai ieşit, era bine să ne dai o lecţie practică, despre cum trebuie să ne comportăm şi noi, cei ce ţi-am ascultat predicile ani de zile, în cazul în care vom trece prin astfel de situaţii.

Citește și:  Decizia CEDO despre orele de „educație sexuală”. Curtea le REFUZĂ părinților dreptul de a-și educa copiii în ceea ce privește viața intimă

Cred că acesta este momentul în care trebuie arătată smerenie, supunere şi  multă dragoste, chiar faţă de cei ce se pare că te nedreptăţesc, aşa cum Biblia ne învaţă foarte clar.

Citeste mai departe aici.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Close