Stiri externeVideo

Rolul creștinilor evanghelici din SUA în alegerea lui Donald Trump

Unul dintre grupurile care l-au ajutat pe Donald Trump sa ajunga la Casa Alba este cel evanghelic. Iata datele. Pentru Trump au votat 81% dintre votantii evanghelici albi. Este un rezultat mai bun decat in cazul lui George W. Bush si Mitt Romney. Pentru Clinton au votat 16% dintre evanghelicii albi. In 2012, Mitt Romney a primit 78% si Donald Trump 81%. Diferenta este de 3%. Este mult.

David Brody: Asa este. Daca ne uitam la date, vedem ca 81% a votat pentru Trump si 78% pentru Romney. De asemenea, Obama a obtinut mai multe voturi de la evanghelici decat Clinton. Trump a obtinut cu 8 puncte mai mult din partea evanghelicilor. Mai avem date. Repet, acestea sunt datele cu privire la evanghelicii albi. In Florida, 85% dintre evanghelicii albi au votat pentru Trump. Acest rezultat depaseste 81%.

David Brody: In Forida 85% si in Carolina de Nord 82% dintre evanghelicii albi au votat pentru Trump. Trump a trebuit sa castige in aceste doua state de o importanta majora.

Dupa parerea ta, se poate spune ca Trump a ajuns la Casa Alba datorita evanghelicilor?

David Brody: Sunt de parere ca da. Mai mult, datorita lor a fost nominalizat. Iti amintesti, martea am vorbit despre Carolina de Sud si despre alte state care l-au votat. El i-a castigat pe evanghelici. Datorita lor a fost nominalizat. Am spus ca el a trebuit sa obtina 80% din voturile evanghelicilor ca sa castige alegerile. Si iata, a obtinut 81% din voturi.

Citește și:  Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman.Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

Donald Trump a dat multe motive evanghelicilor ca sa se prezinte la vot. Curtea Suprema, de exemplu. Donald Trump a promis ca va numi in functie niste judecatori conservatori la Curtea Suprema. Este important. Vom vedea pe cine va numi in functie. A facut o lista cu vreo zece nume. El va lua acea decizie foarte repede.

Sursa: alfaomega.tv

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 11 =

Close