Video

RITUALURI SATANICE LA INAUGURAREA TUNELULUI GOTTHARD IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI

Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale. Publicația creștină TruNews, citată deculturavietii.ro, a prezentat prima știrea (un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), iar numeroase bloguri – precum Vigilant Citizen – au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori, bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

 

Citește și:  VIDEO: Lăcustele se îndreaptă către China, după ce au făcut prăpăd în Africa.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 56

Close