Stiri externe

Ritual satanic cu doi copii decapitați ca jertfă diavolului

Doi frați cu vârsta de 8 respectiv 12 ani au fost răpiți în Argentina și decapitați ca jertfă diavolului în statul brazilian Rio Grande do Sul.

Poliția din Novo Hamburgo a arestat patru persoane dintr-o listă de șapte suspecți care ar fi participat la presupusul ritual satanic, în cadrul căruia cei doi copii au fost sacrificați diavolului.

Printre cei arestați se află liderul templului satanic și unul dintre cei doi parteneri care au organizat ritualul. Celălalt partener a fugit.

Părți din trupurile victimelor au fost găsite în luna septembrie 2017, când au fost inițiate investigațiile. Acuzații au negat orice implicare și au afirmat că nu-l cunosc pe autorul ritualului satanic. Totuși, poliția afirmă că deține probe care confirmă legătura dintre cei acuzați și realizarea ritualului. De asemenea, se crede că ar putea exista și alte victime ale ritualurilor satanice practicate de către același lider.

„Există indicii că unul dintre participanții la ritualul satanic, a luat parte anterior la un alt ritual în care „s-a lepădat de Isus”, într-o biserică unde ar fi vărsat sânge pe o Biblie. Avem diferite Biblii care vor fi analizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Moacir Fermino.

În privința copiilor uciși, investigațiile au confirmat că în trupul unuia a existat o mare doză de alcool, iar asupra celuilalt au fost identificate tăieturi de cuțit. Craniile nu au fost găsite până în prezent.

Ritualul ar fi avut loc într-o noapte cu semilună și ar fi implicat o serie de simboluri legate de numărul 7, iar sacrificiul i-ar fi fost oferit demonului Moloch. În timpul ritualului, participanții ar fi consumat carnea și ar fi băut sângele victimelor.

Cu toate acestea, un cuplu care trăiește în apropierea templului și care a participat la diferite ritualuri în acel loc, a declarat presei că niciun ritual la care a participat nu a implicat sânge sau sacrificii de ființe vii.

Traducere: Liviu Ursu

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 44

Close