Social

REVOLTĂTOR. Copiii lui Florin Barbu au fost dați DEFINITIV spre ADOPŢIE unui CUPLU GAY.

Situație revoltătoare în Marea Britanie! Andy și Diana, doi copilași români, vor avea, de acum înainte, doi tați în rol de părinți.

Luni, la ora 17.00, ora României, o instanță londoneză a decis ca băiețelul și fetița cuplului de români Barbu-Racolța să rămână spre adopție la cuplul care îi are acum în custodie.

De fapt, procesul în care s-a dat această sentință nu mai avea legătură efectivă cu părinții naturali, ci era doar o decizie legată de capacitatea cuplului nou de părinți, doi tați, să îi adopte pe micuți.

Ambasada României

Reiau povestea pe scurt, În 2014, serviciile sociale din Haringey, Marea Brita nie, iau copiii de la părinți, pentru a-i proteja de stresul certurilor dintre mamă și tată. Se ajunge la procese, dar Andy și Diana (de 5 și, respectiv, 8 ani) ajung în custodia altui cuplu. La sfârșitul lunii trecute, instanța respinge patru propuneri ale familiei biologice de familii în care să fie dați copiii în custodie.

Acum, pe 20 iunie, statul român a avut – din câte știu eu, pentru prima oară – un rep rezentant în sala de judecată. Juristul a adus un raport al Protecției Copilului din România privind o a cincea familie din țară dispusă să aibă grijă de Andy și Diana. Statul român e parte în proces, copiii având cetățenia părinților. La proces a venit și senatorul român Ben Oni Ardelean, susținător al familiilor de români din Diaspora care se confruntă cu astfel de probleme.

Citește și:  Cazul Bodnariu: Marius, Ruth şi cei cinci copii, din nou împreună, doar timp de trei ore!

„Diana este disperată”

Având pentru prima oară atâta susținere din partea țării sale, Barbu scria pe Facebook: „Doamne ajută! Chiar în aceste momente au intrat în sala de judecată toate părțile implicate. Avocatul meu, domnul senator și un reprezentant al Ambasadei. Mulțumesc statului român și tuturor, sper să am vești bune!”


Pe 1 iulie, se judecă o cerere a serviciilor sociale ca Florin Barbu să fie arestat, considerându-se că a divulgat informații despre noua familie a copiilor săi.


Două ore mai târziu, scrie: „Diana este disperată să se întoarcă acasă.” Apoi a anunțat că a pierdut: „S-a refuzat repatrierea!”.

Pentru Florin Barbu, problemele juridice nu s-au terminat. Pe 1 iulie, se judecă o cerere a serviciilor sociale ca el să fie arestat, considerându- se că a divulgat informații despre noua familie a copiilor săi.

Sursa: www.evz.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Close