Stiri externe

Refugiații creștini sunt TERORIZAȚI de musulmani cu COMPLICITATEA autorităților

În taberele de refugiați din Germania, musulmanii îi supun pe creștini unui regim de persecuții și umilințe, la care deseori gardienii participă activ, se arată într-un raport al organizației Open Doors. Se dovedește încă o dată că preocuparea Corectitudinii Politice pentru soarta minorităților dispare când este vorba de creștini relateaza sursa.

Musulmanii îi forțează pe creștini să participe la rugăciunile islamice, arată documentul dat publicității marți. Sunt citate 231 de cazuri de imigranți creștini care mărturisesc că au fost brutalizați și hărțuiți atât de musulmani cât și de gardienii taberelor.

Raportul se adaugă altor numeroase relatări despre proastele tratamente la care sunt supuși refugiații creștini în Germania – majoritatea covertiți în țările de origine, dar și numeroși care au trecut la creștinism după sosirea în Europa.

Potrivit Open Doors, dintre cele 231 de victime, 82% sunt bărbați și mai bine de jumătate mai tineri de 30 de ani. În jur de 70% provin din Iran, iar restul din Afganistan și Siria.

Raportul subliniază că, în realitate, lucrurile sunt și mai grave:

„Discriminările și violențele împotriva refugiaților creștini din centrele de refugiați sunt mult mai frecvente decât arată aceste mărturii.”

În plus, documentul arată că deși autoritățile cunosc realitatea despre „numărul crescând”al atacurilor dovedite, „politicienii nu au întreprins suficiente măsuri pentru a proteja minoritatea creștină”.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

Close