Liderii religioşi creştini din Filipine s-au alăturat eforturilor de apărare a integrităţii şi suveranităţii teritoriale a ţării lor, despre care spun că este ameninţată de China, scrie Maurice Malanes pentru ENInews.

Foto: feww.wordpress.com“Filipine este o naţiune de Davizi. Dar trebuie să ne încordăm muşchii rugăciunii şi ai închinării împotriva uriaşului Goliat. China are putere militară, dar noi avem puterea rugăciunii,” a declarat pastorul June Alonzo.

Biserica pe care o conduce Alonzo se află printre organizatorii unui eveniment care a reunit, pentru rugăciune în folosul ţării, aproape 5.000 d lideri şi membri ai unor biserici mici aparţinând cultelor evanghelic şi penticostal din nordul Filipinelor.

La câteva zile distanţă un alt grup naţional de biserici mici a fost reunit sub egida organizaţiilor Intercessors for the Philippines and Nameless, Faceless Servants şi Consiliul Bisericilor Evanghelice din Filipine pentru a “lupta prin intermediul închinării de mijlocire”.

“Războiul nu este al nostru şi al lui Dumnezeu,” a declarat episcopul Daniele Balais pentru un ziar filipinez. El a adăugat “nu putem câştia prin puterea noastră, ci prin Duhul Sfânt pe care îl pute invoca să mijlocească pentru noi, prin rugăciuni şi închinare.”

semneletimpului.

Despre autor

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload