Stiri externe

RĂZBOI CRUNT între un TEMPLU SATANIC și GUVERN. O femeie se plânge că STATUL îi încalcă LIBERTATEA RELIGIOASĂ

Curtea Supremă din Missouri analizează dacă unele dintre restricțiile de avort ale statului încalcă convingerile religioase ale unei femei care face parte din Templul Satanic.

Un avocat al femeii a dat un argument neobișnuit marți, deoarece a cerut instanței de judecată din Missouri să anuleze perioada de așteptare obligatorie de trei zile pentru avorturi și cerințele pe care trebuie să le urmeze medicii care oferă avorturi.

Cerințele sunt: ​​să ofere femeilor o broșură care spune că “viața fiecărei ființe umane începe la concepție”, să le ofere o ecografie și să le dea posibilitatea de a auzi bătăile inimii copilului.

Femeia a călătorit din sud-estul Missouriului până la St Louis pentru un avort la o clinică Planned Parenthood în anul 2015. Femeia, al cărei nume nu este dezvăluit în documentele instanței, a obținut în cele din urmă un avort.

Dar într-o scrisoare către medicii ei, care a fost inclusă în documentele instanței, ea a scris că unele dintre restricțiile statului în privința avortului sunt în conflict cu convingerile ei.

Templul satanic din Salem, Massachusetts, nu crede într-un Diavol literal, ci îl vede ca fiind o metaforă a rebeliunii împotriva tiraniei, scrie DailyMail.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 79

Close