Stiri interne

Raluca Prună, Ministrul Justiției, vrea familii GAY. Declarații stupefiante despre familie și „mândria de a fi român”

Raluca Prună o comite din nou: cu nonșalanța specifică susținătorilor multiculturalismului fără limite și a libertinismului de tip Sorosist, prezentat prin manipulare ca libertate supremă, Ministrul Justiției nu se lasă, arătând încă o dată că vrea familii GAY în România, chiar dacă cel puțin 80% dintre români se opun unui astfel de lucru, chiar dacă 3 milioane de români au cerut în scris ca textul constituției să specifice clar că familia reprezintă uniunea dintre un bărbat și o femeie. Doar că, în spiritul noii folozofii a UE, care spune că mulțimea este proastă și că nu trebuie întrebată ce vrea, faptul că 80% nu vor, e un lucru mai puțin important. Conform „noii democrații” o prună, spre exemplu, contează mai mult decât 10.000 de mere. De ce? De aia! Ce atâtea explicații…

News.ro – Raluca Prună:”A avea o definiţie restrictivă a familiei tradiţionale ar fi un mod netolerant. Face parte din identitatea cuiva modul în care alege să trăiască, aşa cum identitatea mea e de român, cred că pot avea o identitate care ţine de identitatea mea sexuală. Rostul legii e să protejeze toţi cetăţenii, eu cred că suntem o democraţie matură”, a explicat Raluca Prună.

Despre pericolele naţionalismului, Prună a arătat că speră ca cetăţenii români să evite asemenea tentaţii în condiţiile în care există un euroscepticism în creştere, care nu aduce beneficii nimănui.

A rămâne într-o nişă în ţara noastră, cu mândria de a fi român, nu ne ajută pe noi ca stat”, a încheiat ministrul Justiţiei. (News.ro)

Totuși, putem să o înțelegem mai bine pe doamna ministru atunci când aflăm că și ea este membră în așa numita Rețea Soros, conform ZiuaNews.ro:

Citește și:  Scrisoarea Adrianei Nita catre Florin Ianovici

Raluca Alexandra Pruna, este licentiata in drept si filosofie, master in stiinte politice, burse la universitatile „Paris VII” si „Central European University”, Budapesta, universitate finantata de magnatul George Soros.

Pruna este membru fondator si fost presedinte al „Transparency International” Romania, membru fondator al Asociatiei „Societatea pentru Justitie”. Avocat inscris in Baroul Bucuresti. Cum se vede din pregatirea sa profesionala si din organizatiile unde a activat si activeaza, este strans legata de George Soros, ca si mai multi alti ministri propusi de Ciolos.

Carevasăzică, ce facem ce nu facem, oriunde ne întoarcem dăm de aceeași filozofie sorosistă care se dorește să ne fie băgată pe gât. Doar că românului i s-a aplecat deja și în curând o să vomite toată mizeria! Greața ne-a cuprins pe toți!

Sursa: cunoastelumea.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 72

Close