Stiri externe

Rabinul Pinchas Winston avertizează că ciocnirile din Gaza ar putea marca începutul unui război biblic „mai oribil decât orice ne-am putea imagina vreodată”

Rabin avertizează că ciocnirile din Gaza ar putea marca începutul unui război biblic „mai oribil decât orice ne-am putea imagina vreodată”

  • Fostul șef rabin al armatei israeliene, Pinchas Wilson, a declarat că războiul ar putea să se escaladeze
  • El a avertizat că o escaladare ar putea duce la un conflict apocaliptic global 
  • Palestina și Israelul trag în prezent rachete peste graniță
  • Zeci de persoane au fost ucise și sute rănite în luptele devastatoare 

Un fost rabin al armatei israeliene a avertizat că ciocnirile actuale din Gaza ar putea marca începutul unui război sfânt.

Pinchas Winston, fost rabin al Forței de Apărare a Israelului (IDF), a declarat că el consideră că luptele actuale din fâșia Gaza sau lupta Israelului cu Siria vecină ar putea provoca un război apocaliptic.

Winston a declarat pentru Breaking Israel News că IDF ar trebui să fie pregătit pentru un război biblic care ar putea incepe „în orice moment fără nici un avertisment”.

„Orice elev care a studiat istoria știe că retrospectiva este de 20-20, dar în acest moment nu știi niciodată ce poate declanșa un război”, a spus Winston.

Winston a declarat că el consideră ca actualul conflict din Gaza ar putea fi asemănător cu „războiul lui Gog și Magog” al Vechiului Testament, un război atât de devastator încât va grăbi izbăvirea mesianică.

Citește și:  Cum alungă coronavirusul un teleevanghelist american: „Te spulber cu furtuna divină”

„Primul război mondial a fost declanșat de asasinarea arhiducelui Ferdinand. Același lucru este valabil și pentru Războiul lui Gog și Magog, dar și mai mult.

Este vorba despre faptul că armata israeliană a anunțat că va consolida marți Corpurile blindate și infanteria în apropierea Fâșiei Gaza, a declarat purtătorul de cuvânt.

Forțele aeriene din Israel au lovit peste o sută de ținte Hamas și Jihadul Islamic, în cursul zilei de Luni, inclusiv un depozit de muniții, o fabrică de arme și un complex militar și oficii de securitate publică ale Hamas, a declarat purtătorul de cuvânt.

Citeste mai departe aici

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 83

Close