Stiri externe

Rabinii anunță: Priviți semnele, MESIA vine!

Israelul urmează să meargă la urne pentru a treia oară în mai puțin de un an. Este o situație fără precedent. Dar câțiva rabini de vârf spun că există o explicație: o astfel de agitație trebuie să prezinte venirea lui mesia (n.t. în realitate evreii îl așteaptă pe Antihrist).

Rabinul Shlomo Amar, fostul șef sefard al Rabinilor din Israel, a declarat la o adunare la începutul acestei luni că lista semnelor semnificative din ultimul an pur și simplu nu poate fi ignorată.

  1. Israelul pare incapabil să aleagă un guvern;
  2. Președintele american Trump, cel mai puternic lider din lume, precum regele Cirus, a susținut suveranitatea evreiască în Țara Făgăduinței;
  3. Regii lumii au venit luna trecută la Ierusalim pentru a onora poporul evreu.

„Sunt lucruri la care nu am visat niciodată!”, A exclamat Rabinul Amar. „Cum pot fi aceste lucruri dacă nu ca pregătire pentru venirea lui mesia?”

Citeste si: Evreii primesc semne de venire a ANTICRISTULUI

Rabinul Amar a continuat să povestească o întâlnire recentă cu rabinul care i-a fost consilierul său spiritual acum 51 de ani la școala evreiască yeshiva. Acest rabin este încă strâns legat de rabinul Chaim Kanievsky, care a participat la același școală yeshiva și este considerat astăzi unul dintre principalii savanți ai Torei din lumea evreiască ultra-ortodoxă.

Potrivit fostului consilier spiritual al lui Amar, tocmai a fost pe punctul de a pleca într-o călătorie în străinătate recent, când Rabinul Kanievski l-a oprit, spunând: „Pleci în străinătate? Nu știi că mesia stă la ușă? ”

Semne ale vremurilor

Rabinul Amar a continuat să spună:

„Toți marii rabini ai acestei generații spun că Mesia este pe punctul de a se revela. Toate semnele pe care profeții le-au dat, toate semnele prezise în Gemara, Mishnah, Midrash, totul se îmtămplă, eveniment după evenioment. Nu ne trebuie decât să rămânem puternici un pic mai mult timp. „

Apoi a cerut evreilor de pretutindeni să se angajeze în respectarea Torei, în special în păstrarea șabatului. Iudaismul ortodox a învățat mult timp că mesia va veni doar odată ce toți evreii vor sfinți Șabatul.

Citește și:  Mii de copii îndrumați către clinica pentru persoane transsexuale

Este de remarcat cât de strâns este îndemnul rabinului Amar cu cel al lui Yeshua (Iisus):

„Să fie mijloacele voastre încinse şi făcliile voastre aprinse și fiți ca niște bărbați care așteaptă ca stăpânul lor să vină acasă de la sărbătoarea nunții, astfel încât să-i poată deschide ușa când vine și bate. … De asemenea, trebuie să fii gata, căci Fiul Omului vine la o oră pe care nu o aștepți. ” (Luca 12: 35-40)

Începeți să vă rugați

La doar câteva zile după ce Rabinul Amar a făcut aceste observații uimitoare, Rabinul Avner Efghin a exprimat o opinie similară într-un interviu acordat portalului de știri israelian religios Kikar Hashabbat .

Efghin este unul dintre rabinii cei mai buni cabaliști din lume și, potrivit lui Kikar Hashabbat , un lider spiritual al unui număr tot mai mare de evrei ortodocși din Europa și Statele Unite.

De asemenea, el consideră că „ceea ce s-a întâmplat aici în ultimul an este, cu siguranță, un semn al [venirii] lui mesia. … Ar fi indicat [în acest moment] să studiem Tora și să ne rugăm. „

SURSA

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 90

Close
<