Stiri externe

Putin: “Papa Francisc nu este omul lui Dumnezeu”

” Papa Francisc își folosește platforma pentru a crea o ideologie politică extrem de periculoasă. El profita de oamenii vulnerabili din întreaga lume, oameni care au încredere în el din cauza poziției sale ” , a spus Putin.

” Dacă te uiți la ceea ce el (Papa) spune că este clar că nu e un om al lui Dumnezeu. Cel puțin nu este al unui  Dumnezeul creștin. Nu este al unui Dumnezeu al Bibliei “, a  spus Putin la Catedrala Navală Sf. Nicolae din Kronstadt .

“El visează la un guvern mondial și la un sistem comunist de represiune la nivel mondial.

“Așa cum am văzut mai înainte în statele comuniste, acest sistem nu este compatibil cu creștinismul. 

Papa a devenit din ce în ce mai fericit în acest an prin împingerea agendei globale și a punctelor de extremă stânga asupra maselor de oameni. La începutul acestui an a cerut o  bancă centrală și o autoritate financiară globală și , mai recent, a  spus că  ” americanii trebuie să fie condusi de un guvern mondial cât mai curând posibil pentru binele lor “.

Ideea papei Francis că americanii ar fi mai bine sub un guvern mondial nu se oprește aici. De asemenea pontiful radical de stânga a luat amploare, declarând că Europa ar trebui să devină o țară sub un singur guvern.

Loading...
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4

Close
<