Informatii Crestine

Proiecție de cântări si versete biblice de pe Resurse Creștine

Suntem bucuroși să vă oferim un nou serviciu în folosul programelor din biserici: o aplicație web prin care puteți proiecta cântări și versete biblice direct din browser-ul dvs.

Acest lucru îl puteți face din aplicația de proiecție online dezvoltată de colaboratorii noștri în colaborare cu echipa Resurse Creștine, într-un proiect la care lucrăm de peste 2 ani.

Aplicația vă permite să proiectați atât folosind un proiector, cât și trimițând informația spre un mixer video în format de subtitrare, dacă transmiteți programul live sau îl înregistrați video.

Aplicația conține și un ghid succint pentru folosire, dar vă stăm la dispoziție și prin formularul de contact pentru orice sugestii și probleme ați putea întâmpina.

E adevărat că folosirea acestei aplicații necesită conexiune la Internet, dar dacă doriți să o folosiți în biserica dvs. și nu aveți Internet, puteți folosi orice telefon inteligent pentru a vă furniza laptop-ului sau calculatorului (prin intermediul unei plăci wireless pe USB) o conexiune la Internet.

Browser-ele pe care aplicația a foat testată sunt Google Chrome si Mozzila Firefox.

Mulțumim pe această cale celor care ne-au ajutat să realizăm această aplicație și sperăm să vă fie de folos!

Citește și:  Jurnalu’ lui Ion Pocăitu: Pe cine predicăm?

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 33

Close