Stiri externe

PROFETIE despre AMERICA urmatorilor opt ani

Aceasta proorocie a venit prin profetul Kim Clement acum 9 ani, pe vremea cand George Bush era presedintele Statelor Unite. Proorocia a fost inregistrata live, cand  Donald Trump nu era candidat pentru presedinte al Statelor Unite.

4 Aprilie, 2007, Redding, California

Acest lucru care va avea loc va fi cel mai neobișnuit lucru, o transfigurare, a merge la piață, dacă doriți, în mass-media. în care revista Timpul ( Time Magazin),  nu va avea nici o alegere, ci va  spune ceea ce vreau Eu să spun, Revista Newsweek, ceea ce vreau Eu să spun, The View, ceea ce vreau Eu să spun. Trump va deveni o trompetă, zice Domnul. Trump va deveni o trompetă. Voi ridica pe Trump pentru a deveni o trompeta si Bill Gates pentru a deschide poarta unui tărâm financiar pentru biserică, zice Domnul.

Căci Dumnezeu a zis, nu voi uita 9/11. Nu voi uita ce a avut loc în acea zi, și nu voi uita paznicul care a vegheat asupra New York, care va sta din nou și va veghea asupra acestei națiuni, spune Duhul lui Dumnezeu.  Se va împlini ca omul pe care-L voi pune  în cea mai înaltă funcție va intra acolo soptind  Numele Meu. Dar zice Domnul, atunci când va intra în functie, el va striga cu voce tare  prin puterea Duhului. Căci Eu îl voi umple cu Duhul Meu când el va intra în birou și acolo, în cel mai înalt scaun din țara ta, va fi un bărbat care se roagă.

Citeste mai mult pe: rodiagnusdei.wordpress.om

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close