Stiri externe

Președintele Austriei: „Va veni ziua când va trebui să le cerem tuturor femeilor să poarte văl islamic. Din solidaritate!”.

Noul președinte austriac, Alexander van der Bellen, a șocat asistența și opinia publică, în cadrul unei dezbateri legate de Uniunea Europeană.

Cu ocazia unei mese rotunde, organizate la Casa Uniunii Europene din Viena, președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, a declarat, citat de Die Welt:

„Dacă lucrurile continuă astfel, cu această islamofobie care se răspîndește peste tot, va veni ziua în care va trebui să le cerem tuturor femeilor să poarte văl – tuturor – în semn de solidaritate cu cele care o fac din motive religioase.”

Pentru a nu exista nici un dubiu asupra cuvintelor sale, Alexander Van der Bellen a apăsat pe „tuturor”, făcând o pauză înainte și una după…

Dedesubturile scandalului de la Spitalul Colentina. Lanțul de nereguli făcute de Silvi Ifrim, protejata primarului Gabriela Firea | CAMPANIA „MEDICUL DE GARDĂ”

Se împlinesc 100 de zile de când Van der Bellen se află în scaunul de președinte, după ce a câștigat în decembrie alegerile împotriva naționalistului Norbert Hofer, care și-a concentrat discursul mai ales asupra pericolului islamic.

În Austria trăiesc circa 600.000 de musulmani.

Asistăm la islamizarea mentalității europencelor?

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 17 =

Close