Stiri externeVideo

Practica SATANICA in cultul musulman! Mutilarea genitală feminină!! VIDEO:

Problema mutilării genitale la femei nu are rezonanţă în lumea civilizată. Din acest motiv, un număr record de femei, de cel puţin 200 de milioane de pe tot globul, au trecut prin experienţa îngrozitoare a îndepărtării parţiale sau totale a organelor genitale externe.

Mutilarea genitală în principal este de trei tipuri: eliminarea parţială sau totală a clitorisului şi a labiilor mici – poartă numele de sunna sau clitoridectomie -; îndepărtarea completă a clitorisului, a labiilor mici şi chiar a celor mari, intervenţie urmată apoi de coaserea labiilor mari, cu lăsarea unui mic orificiu pentru scurgerea urinii sau a sângelui menstrual – această formă de circumcizie feminină poartă numele de infibulare sau circumcizie faraonică.

În noaptea nunţii, bărbatul taie cicatricea formată cu orice fel de obiect ascuţit, pentru a face sex. Există cazuri în care femeile au fost cusute la loc şi descusute doar când trebuie să nască.

Al treilea tip de tăiere presupune arderea clitorisului şi a regiunilor adiacente, tăierea vaginului sau chiar aplicarea de substanţe corozive pentru a produce sângerări şi cicatrizări, cu scopul de a-l îngusta.

La baza mutilării genitale feminine în comunităţile musulmane stau motive precum protecţia împotriva violului, intenţia de a scădea interesul fetei faţă de sex, ca viitorul soţ să fie sigur că femeia sa este virgină la nuntă şi tradiţia care cere tăierea ‘penisului’ feminin.

Citește și:  Israelul anulează toate excursiile şcolare la fostele lagăre naziste din Europa

În anumite zone rurale, în special din Africa, tăierea genitală feminină se efectuează fără anestezie, în condiţii de igienă precară. Din acest motiv se întâmplă adesea ca fetiţele, care supravieţuiesc durerilor îngrozitoare din timpul intervenţiei, să moară mai târziu de infecţie.  În zonele mai civilizate, circumcizia feminină se practică la spitale şi clinici, iar fetiţele sunt duse acolo chiar de proprii părinţi, neştiind ce le aşteaptă.

Egipt, printre primele ţări care încearcă să combată mutilarea genitală feminină

În 2007 a fost dat un decret, în cadrul campaniei ‘Începutul Sfârşitului’ care interzice doctorilor, asistenţilor medicali sau oricărei alte persoane să taie sau să modifice orice parte naturală a sistemului reproducător feminin. Decretul mai este susţinut de figuri importante din Egipt, printre care se numără şi Patriarhul Bisericii Copte Ortodoxe, Papa Senuda al III-lea, ce spune că mutilarea nu are niciun fundament, nici în Biblie şi nici în Coran. Totuşi, încă mai este un drum foarte lung de parcurs până vor fi abolite pentru totdeauna practicile musulmane de acest gen.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 80

Close