Stiri externe

PLANURI APOCALIPTICE şi vărsări de sânge fără precedent în OPERAŢIUNEA “DISTRUGEŢI CRUCEA”

Serviciile de securitate americane au publicat recent un raport foarte îngrijorător despre activităţile criminale pe care gruparea teroristă Statul Islamic şi-a propus să le organizeze în viitor.

Statele Unite ale Americii rămân principala ţintă a bestiilor jihadiste, care faţă de anul precedent şi-au propus să comită şi mai multe atentate teroriste. Sunt plănuite încă 100 de atacuri în plus faţă de numărul total al celor din 2015.

Franţa şi Marea Britanie sunt următoarele ţări pe care ISIS le are pe lista priorităţilor. În afară de statele occidentale, şi Australia a devenit o ţintă pentru fanaticii islamişti.

“ISIS vrea să declanşeze un val de teroare fără precendent. Cu toate că agenţiile de securitate au dejucat mai multe atentate decât cele comise, rata de succes a ISIS a crescut”, se arată în raportul de securitate al americanilor, document citat de news.com.au.

Analiza specialiştilor din SUA vine după ce în revista de propagandă jihadistă, Dabiq, teroriştii au lansat noi mesaje care promit vărsări de sânge. În numărul 15 al publicaţiei, sub titlul “Distrugeţi crucea”, este scris un editorial în care se explică “necredincioşilor” de ce sunt atât de urâţi şi vânaţi.

Astfel, se aduce aminte de atacul din clubul de gay din Orlando (SUA), despre care s-a precizat că a avut un obiectiv clar, în condiţiile în care jihadiştii urăsc homosexualii.

Citește și:  Parlamentul European: uciderea crestinilor de catre ISIS este GENOCID

În editorial se mai arată că teroarea se va opri doar când vesticii vor îmbrăţişa Islamul. Nu este uitat nici Papa Francisc, care este văzut de fanatici ca o mare sursă a răului în lume, după ce a criticat atacurile sângeroase ale Statului Islamic.

Sursa: www.evz.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 34

Close