Stiri externe

Planned Parenthood vrea de la Disney o prinţesă care a avortat, este migratoare fără acte şi este transgen!

A anunţat marţi într-un tweet Planned Parenthood Keystone, o filială a Planned Parenthood, gigantul care primeşte jumătate de miliard de la statul american pentru aplicarea şi promovarea avortului şi o schimbare culturală pro-avort, în care distrugerea copiilor nenăscuţi să fie norma.  Informaţia a devenit rapid virală, stârnind un uragan de dezaprobare, cu reacţii negative chiar şi printre activistele pro-avort.

Planned Parenthood a confirmat autenticitatea tweet-ului apoi l-a suprimat. Iată-l:

Avem nevoie de o prinţesă Disney care a avut un avort. avem nevoie de o prinţesă Disney care este pro-alegere. Avem nevoie de o prinţesă Disney care să fie o migratoare fără acte. Avem nevoie de o prinţesă Disney care este trans.

Prinţesele de la Disney sunt un motiv de preocupare permanentă a celor implicaţi în mişcările lgbt, pro-avort, orientare-sexuală. Mai jos aveţi un titlu de pe BuzzFeed al unui articol care face un clasament al celor mai feministe dintre ele.

Here Are All Your Favorite Disney Princesses, Ranked From Least To Most Feminist

Media şi activiştii domeniului exercită o presiune pentru ca Elsa, eroina din filmul de mare succes Frozen să fie lesbiană în noul episod.

Sursa: https://www.lifesitenews.com/news/planned-parenthood-we-wanted-to-challenge-stigma-with-disney-princess-abort

Planned Parenthood vrea de la Disney o prinţesă care a avortat, este migratoare fără acte şi este transgen!

Citește și:  ”Germanistan”! Discursul Angelei Merkel de Anul Nou, subtitrat în arabă să înțeleagă și refugiații musulmani
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 78

Close