PersecutiiStiri externe

Peste 800 de refugiați creștini din Germania au fost persecutați în centrele de azil de refugiații musulmani și chiar de angajații musulmani ai centrelor de azil

Refugiații creștini care caută azil în Germania au fost supuși în repetate rânduri persecuției din partea refugiaților musulmani cazați în adăposturile din Germania. Datele unui sondaj au fost prezentate în această săptămână la Berlin citeaza,napocanews.ro

Peste 800 de refugiați creștini au raportat că au fost atacați pe moriv religios între februarie și septembrie 2016. ONG-urile afirmă că acesta este doar vârful icebergului, fiind mult mai multe cazuri care nu au fost raportate.

56% dintre refugiații creștini atacați relatează că au fost bătuți, iar 42% susțin că ei și membri ai familiei au primit amenințări cu moartea atât de la alți refugiați musulmani, cât și de la personalul musulman care lucrează ca angajați ai centrelor.

44% dintre refugiații creștini au fost supuși violenței sexuale.

În același timp 83% dintre aceștia au declarat că au fost supuși diferitelor forme de violență în mod repetat, în timp ce doar 8% au declarat că li s-a întâmplat doar o dată.

 

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 54

Close