Stiri interne

Pericolul implanturilor RFID sau a microcipurilor: Cazul Loredanei, unul dintre mulți oameni microcipați abuziv și ilegal

Loredana este o femeie singură din Galați, ce susține că a fost microcipată abuziv.

Am discutat cu Loredana, părerea mea, în calitate de simplu observator și ascultător (mă pricep foarte bine în a observa lucrurile din ansamblu cât și amănunțit), ce cunosc foarte bine cum se manifestă un om microcipat, este că acesteia i s-a implantat abuziv microcip fiind hipnotizată și fiind victima unor atacuri psihotronice.

Loredana locuiește cu mama și fiul ei, și-a pierdut soțul, locul de muncă și orice altceva, avându-și pe lume doar fiul și mama. Tot ce își dorește este să trăiască o viață normală, alături de fiul ei și de o familie fericită și tot ceea ce poate face este să se roage la Dumnezeu neîncetat.

Din anul 2011, viața Loredanei a devenit un calvar, din momentul în care a îndrăznit să depună o plângere către DNA și DGA, sesizând faptul că este hărțuită de Poliție. Din acel moment, a început campania de denigrare și de înlăturare a ei din societate. Ea susține că, în anul 2011, i s-a introdus abuziv microcipul, în momentul când i s-a făcut o injecție în fesă. De atunci, declară ea, viața ei a devenit un calvar, cât și a mamei ei, căreia, susține Loredana, i s-a implantat, într-o lucrare dentară, în coronițe, de asemenea, un implant dentar ce conține un tip de RFID.

Loredana (cât și familia ei) acuză dureri continue de cap, coloană, sistemul digestiv, inimă, și spune că „simte curent electric în tot corpul” și nu mai poate trăi normal, neputând să doarmă nopțile, fiind privată de somn și torturată psihic și fizic neîncetat. Acestea, sunt toate, lucruri cât se poate de normale, pentru un om microcipat abuziv și fără voia lui, toate aceste „diagnostice” fiind cunoscute de foarte mulți oameni, fiind asociate cu implantul abuziv al unui microcip.

În America multe aceste lucruri au început să iasă la suprafață în presă, tot mai mulți oameni depistându-și și înlăturându-și microcipul implantat abuziv, însă, în România, totul se mușamalizează și cele mai multe victime ale corupției și abuzurilor sunt impinse să facă o crimă, să se sinucidă sau sunt teleportați într-un spital de psihiatrie cât ai clipi, cât despre cei cu inteligență peste medie, sunt folosiți pentru propagandă și pentru crearea terorismului și criminalității inteligente.

Foarte mulți oameni, sunt microcipați fără voia lor, apoi folosiți de rețele de prostituție, care, lucrează în colaborare cu Poliția.

Cei mai mulți oameni o denigreză și refuză să-i ofere suportul necesar, pentru depistarea și înlăturarea microcipului. Tipic oamenilor din România, cei mai mulți o vor trimite la un spital psihiatric, fiind în stare să-i plătească și consultația, în loc să-i ofere suport pentru radiografiile necesare descoperirii exacte a implantului cât și pentru înlăturarea lui. Dacă cunoașteți engleză, vă învit, din nou, să citiți articolul în engleză, atașat mai sus.

Un microcip are mai multe întrebuințări, pe lângă localizarea GPS sau deschiderea unei uși fără cartelă magnetică. Prin intermediul unui microcip, se pot trimite impulsuri electromagnetice către creier, poți zăpăci un om în acest fel, poți simula nebunia sau îi poți opri și strica buna funcționare a unor organe. Gândurile umane sunt tot impulsuri electromagnetice. Se pot trimite impulsuri electromagnetice, deci gânduri și comenzi, către creier. Loredana, susține, de asemenea, că vecinii ei, primesc sume de bani, pentru a găzdui unele dispozitive pe podeaua apartamentului lor, ce direcționează microunde către ea și familia ei, mai exact către identificatoarele radio-frecvența, implantate abuziv în corpurile lor. Am descoperit recent cazuri asemănătoare și foarte multe sunt încă nedescoperite, unde tot mai mulți oameni se plâng de aceste lucruri. Unele doresc să le expun, după ce voi avea consimțământul lor.

Concluzia mea, există o rețea sau mai multe, ce își desfășoara activitatea pe teritoriul României dar și în afara ei, rețele înrudite cu organizații ca Iezuiții, care fac astfel de lucruri, primind în schimb sume copioase de bani pentru aceste lucruri. Toate acestea cu susținere masivă din interiorul Poliției și jandarmeriei. Printr-o adunătură de oameni microcipați, îi poți microcipa și pe restul, poți spăla bani, poți pune procurori în mișcare și orice altceva, ceea ce Poliția deja practică, în colaborare cu echipe de psihologi. Poți crea criminalitatea și terorismul, ca apoi să apari ca erou și salvator iar microcipații să apară ca niște criminali teroriști.

Știți acele dispozitive, prin care îți poți tortura și electrocuta câinele microcipat, până execută comenzile tale, ca dresajul? În acest fel se poate face și cu oamenii, mai ales că oamenii sunt forme de viață inteligente, aceștia pot percepe și recepționa mesaje vocale sau video mult mai eficient decât animalele. Îți vei dresa, practic și teoretic, microcipatul, folosindu-l după cum dorești, torturându-l oricând dorești, de multe ori doar din distracție și plictiseală.

Foarte mulți oameni s-au ales cu un microcip, fără macar să cunoască acest lucru. O vizită la dentist, o internare în spital, te pot aduce mai aproape de un microcip. Cu sau fără să deranjezi pe cineva. Aceste lucruri se întâmplă de foarte mulți ani. Amintesc cazul descris în ziarul Activist Post, unde se descria cazul unui danez care a dat în judecată spitalul Alexandra din Copenhaga pentru că i s-a implantat un cip RFID în timpul operaţiei la plămâni pe care a trebuit să o suporte în 1988. Dl. Mogens, persoana cipată, a spus că după ce a fost externat auzea voci şi nu mai putea duce o viaţă normală. În 1997, cu ocazia unui examen radiologic la torace, s-a descoperit prezenţa în plămânul stâng a unui mic obiect de metal – cipul – pe care a reuşit să îl îndepărteze în 2011 printr-o operaţie la spitalul Mount Elisabeth.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Close