Stiri externe

Pericol! 90% dintre imigranți sunt tineri de vârstă militară! Ungaria este o țară creștină și vrea să rămână astfel, spune László Szabó

Ungaria este o țară creștină, fara imigranți ostili și vrea să rămână astfel. Ungaria este un stat creștin în jur de o mie de ani. “Asta conteaza.”, a subliniat ambasadorul.

Ungaria este o țară creștină și vrea să rămână astfel, a declarat ambasadorul Ungariei la Washington, László Szabó se afla la un eveniment alInstitutului Westminster din McLean, Virginia.

În discursul său despre identitatea și migrația europeană, Szabó a declarat că constituția Ungariei exprimă voința maghiarilor și convingerea că Ungaria este un stat creștin care a fost așa în jur de o mie de ani. “Asta conteaza.”, a subliniat ambasadorul.

Formularea constituției referitoare la fundațiile sale creștine “nu este exclusivă; nu este îndreptată împotriva nimănui. Mai degrabă, este expresia autodeterminării.

“Fundația iudeo-creștină europeană este atacată în Europa. De când “criza” refugiaților a început în 2015, numărul de atacuri teroriste de pe continent “s-a dublat”, a spus el, referindu-se la așa-numitele zone de destinație ale imigranților în Suedia.

Szabo a mai spus că există o diferență între refugiați și migranți. Oricine scăpa de război sau de un dezastru ar trebui să fie ajutat și sprijinit, a spus el. Imigranții care sosesc în Europa pentru beneficii financiare și o viață mai bună ar trebui totuși trimiși înapoi, a adăugat el.

Este clar că majoritatea migranților sunt musulmani și nu doresc să se integreze în societatea gazdă“, a spus Szabó. “90% dintre imigranți sunt tineri de vârstă militară care, atunci când intră la graniță, nu doresc să-și dea amprentele și să spună ce religie au și refuză să fie fotografiați“, a mai spus el, scrie DailyNewsHungary.

Premierul ungar, Viktor Orban, s-a declarat un salvator al culturii creştine împotriva migraţiei musulmanilor în Europa, înaintea alegerilor recent câștigate în țara sa.

Întrebat de jurnalişti dacă luptă împotriva Uniunii Europene, Orban a răspuns: “Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Uniunea Europeană este la Berlin, la Budapesta, la Praga şi la Bucureşti”. Orban a precizat că va apăra interesele Ungariei şi că ţara sa este un membru loial al organizaţiilor internaţionale. “Ne iubim ţara şi luptăm pentru ţara noastră”, mai sublinia Orban.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 32

Close