Stiri interne

Penitenciarul Colibaşi: Tot mai mulţi deţinuţi se convertesc la o sectă americană

Tot mai mulţi deţinuţi din Penitenciarul Colibaşi, unde este încarcerat şi fostul poliţist Cristian Cioacă, trec la o sectă mai puţin cunoscută, Casa Olarului. Potrivit România TV, în ultimii ani aproximativ 100 de deţinuţi din cei 1.200 aflaţi aici au devenit membri ai acestui cult religios.

penitenciar_colibasi

Aceştia sunt cu preponderenţă oameni mai săraci sau care nu au rude şi care se bucură de pachetele primite în puşcărie din partea acestui cult. Cadourile vin chiar din Statele Unite ale Americii.

Casa Olarului e o religie inventată de pastorul Wayman Mitchell, din Prescott, Arizona, în anii 1970. Potrivit doctrinei, în procesul de ucenicie al bisericii, oamenii trebuie să predice pe străzi şi în locurile publice învăţăturile de credinţă. Secta a ajuns în Romania în anul 1992.

Casa Olarului funcţionează că o biserica creştină liberă neapartinand unei religii, însă crezul său e pe principii penticostale, după cum afirmă unul dintre adepţi.

Citește și:  Starea de alertă în România, în propoziţii simple: Nu poate dura mai mult de 60 de zile şi nu mai eşti nevoit să intri în carantină când vii din străinătate / Terasele pot fi deschise

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 49

Close