Video

Pedofilie, sălbăticie, mizerie şi lupte crunte în taberele de refugiați musulmani din Europa. Violențe între afgani și sirieni

Pedofilie, sălbăticie, mizerie şi lupte crunte ce pot deriva din rivalităţile şi impulsivitatea lumii arabe şi poate chiar din dorinţa de a părăsi cât mai repede un loc ce oferă atât deznădejde, cât şi speranţă. Cam aceasta este atmosfera în care trăiesc 14.000 de sirieni şi afgani din tabăra de refugiaţi Idomeni, de la graniţa Greciei cu Macedonia.

un-caz-de-pedofilie-a-demascat-realitatea-brutala-dintr-o-tabara-de-refugiati-465x390

Jurnaliştii britanici de la dailymail.co.uk au dezvăluit un caz tulburător de pedofilie, datorită căruia a devenit vizibilă o realitate necunoscută despre lumea refugiaţilor: bătăile dure între majoritarii din zonă, sirienii şi afganii.

Totul a pornit de la ţipetele îngrozite ale unei fetiţe de 7 ani, care putea trăi un şoc şi mai mare dacă un degenerat afgan îşi finaliza obsesiile bolnave şi nu era oprit la timp chiar când o dezbrăca pe micuţă.

Alarma a fost dată de tatăl sirian al copilei, care a cerut ajutorul conaţionalilor săi. Din fericire, totul s-a terminat cu bine datorită reacţiei rapide a unor tineri justiţiari, care în restul zilelor patrulează nonstop prin tabăra din nordul Greciei, în tentativa de a menţine un climat civilizat în zonă.

„A dus-o în spatele toaletelor, unde ea a început să ţipe. Încerca să-i dea jos tricoul şi celelalte haine. Am fugit repede, l-am dat la o parte şi am început să-l lovesc”, a declarat Bashar Al-Ali (29 de ani), primul care a ajuns la locul tentativei de viol.

Mulţimea s-a strâns repede în jurul pedofilului, care putea fi linşat dacă luciditatea nu era prezentă în rândul salvatorilor sirieni. Primul moment critic a fost depăşit, dar a urmat altul: intervenţia afganilor, care doreau să-l scape pe conaţional.

Situaţia putea degenera, dar afganii au înţeles rapid că efortul lor nu merita, întrucât cel capturat era un pedofil, aşa că s-au retras şi i-au lăsat pe sirieni să-l predea forţelor de poliţie greceşti.

„Să fiu sincer, nu am văzut prea bine ce s-a întâmplat. Nu am fost sigur dacă este o infracţiune reală sau dacă a fost inventată de tată pentru a se răzbuna pe cineva, spre exemplu. Până acum au fost multe bătăi între afgani şi sirieni ”, a spus Sedo, unul dintre sirienii care a participat la predarea perversului afgan.

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 57

Close