Stiri interne

Pastor Baptist decedat într-un accident rutier

Un accident de circulație soldat cu decesul unui bărbat de 28 de ani a avut loc marți după amiază la ieșire din localitatea sălăjeană Bulgari.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs după ce un autoturism Volkswagen, la volanul căruia se afla tânărul de 28 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un camion care transporta porumb. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul de la volanul autoturismului a murit pe loc.

”Garda Cehu Silvaniei și Detașamentul Zalău au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 108 D, la ieșirea din localitatea Bulgari.
Pompierii au descarcerat șoferul unui autoturism, însă din nefericire acesta a fost găsit decedat. De asemenea s-a sablat carosabilul și s-au asigurat masurile psi pentru a se evita producerea unui incendiu la autotrenul încărcat cu porumb”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

bulgari-accident-mortal

La volanul autoturismului se afla pastorul Bisericii Baptiste din Cehu Silvaniei, Andrei Pop.

Urmează ca polițiștii să stabilească, la finalizarea anchetei, care au fost circumstanțele producerii evenimentului rutier care a îndurerat o familie tânără și a îndoliat o întreagă comunitate de credincioși. Soția acestuia, însărcinată în luna a șasea, a fost zdrobită la aflarea veștii că soțul ei nu mai este.

Sursa: someseanul.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 59

Close