Diverse

Pastor Robert Jeffress: “Islamul este o religie inspirată de Satana!”

Pastorul Robert Jeffress de la First Baptist Dallas, a reiterat punctul sau de vedere exprimat intr-o predica sustinuta la inceputul acestei luni, in care a numit islamul o „religie falsa”, care este inspirata de Satana insusi.

pastor-robert-jeffress

„Daca ascultati ceea ce am spus, veti vedea ca am acoperire si sustinere biblica. Cand un musulman comite un act de violenta, el se ghideaza dupa principiile Islamului”, a declarat Jeffress pentru un post TV, citat de The Blaze.

Pastorul a adaugat o serie de argumente, sustinand totodata ca el este convins ca „exista si alte sisteme de credinta care ar trebui sa fie etichetate drept religii false”: „Islamul nu este singura religie falsa care este inspirata de Satana. Budismul, hinduismul si oricare alt sistem religios care neaga credinta in Hristos nu poate fi inspirat decat de Satana, care cauta sa insele oamenii si sa-i conduca pe cai gresite, departe de Dumnezeu.”

 

In ciuda opiniilor sale teologice, pastorul a spus ca el crede ca majoritatea musulmanilor din lume sunt „iubitori de pace” si a afirmat ca are multi prieteni care imbratiseaza islamismul.

Multi au criticat predica lui Jeffress care a fost sustinuta la inceputul acestei luni imediat dupa atacurile teroriste din Paris.

„Nu este nici o greseala. Islamul nu reprezinta un alt mod de a te apropia de Dumnezeu. Islamul este doar o religie falsa si este inspirata de Satana insusi, care a venit sa fure, sa ucida si sa distruga, asa cum am vazut ca au facut in acest week-end”, a predicat Jeffress enoriasilor.

Citește și:  Teolog celebru: revenirea lui Iisus Christos va avea loc între 2018 şi 2028

 

Pastorul a spus in continuare ca el crede ca teroristii au „actionat in conformitate cu invatatura islamului” si ca este imperios necesar ca Statele Unite sa ia masuri impotriva Statului Islamic.

Sursa: www.afirmativ.com

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 82

Close