Informatii Crestine

Pastor Ilie Popa – Nu mă unesc cu nimeni în lucrarea de defăimare a pastorului Florin Ianovici!

Draga frate I.P.

Nu va multumesc pentru acest mesaj.

V-am rugat in mesajele precedente sa-mi stergeti adresa e-mail din baza de date ce o detineti si sa nu-mi mai trimiteti mesaje prin care sunt defaimati credinciosii, indiferent de confesiune sau circumstantele prin care trec.

maxresdefault (1)

Vad ca nu mi-ati sters adresa e-mail fapt pentru care va scriu iarasi ca nu ma unesc cu dumneavoastra in aceasta lucrare. Eu sunt un credincios simplu si nu trebuie sa primesc informatii ce le trimiteti conducatorilor cultelor si liderilor crestini cu privire la slujitori.

Am citit cele relatate despre fratele Florin Ianovici. Nu stiu daca este sau nu este adevarat, eu personal nu sunt in cunostinta de cauza si consider acest e-mail barfa, clevetire, vorbire de rau si nu ma unesc cu dumneavoastra in aceasta actiune. Nu am ascultat si nici nu voi asculta niciodata inregistrarea audio pe care mi-ati trimis-o pentru ca nu sunt interesat sa ascult asa ceva. Nu ma fac partas cu dumneavoastra sau cu oricine altcineva in aceasta actiune prin tacere, ci ma dezic de informatia ce mi-ati trimis-o. Dimpotriva, m-am intristat, am inceput sa mijlocesc in rugaciune pentru fratele Florin Ianovici si familia lui, pentru Biserica Betel din Bucuresti si slujirea la care este chemat. Nu-l cunosc pe fratele Florin Ianovici, nu am discutat niciodata cu el, nu am dat mana niciodata cu el si nu este in supravegherea mea duhovniceasca ca sa-mi trimteti mie informatii cu privire la el.

Iata niste versete biblice dupa care ma calauzesc in cele ce v-a scris:

“Pe cel ce cleveteşte în ascuns pe aproapele său, îl voi nimici; pe cel cu priviri trufaşe şi cu inima îngâmfată, nu-l voi suferi.” (Psalmi 101:5) Nu ma unesc cu dumneavoastra pentru a-l cleveti in ascuns pe fratele Florin Ianovici.

“Maria şi Aaron au vorbit împotriva lui Moise din pricina femeii etiopiene pe care o luase el de nevastă; căci luase o femeie etiopiană.” (Numeri 12:1) Nu ma unesc cu dumneavoastra sa vorbesc impotriva fratelui Florin Ianovici.

“Sfătuiesc pe prezbiterii dintre voi, eu, care sunt un prezbiter ca şi ei, un martor al patimilor lui Hristos şi părtaş al slavei care va fi descoperită: păstoriţi turma lui Dumnezeu care este sub paza voastră, nu de silă, ci de bunăvoie, după voia lui Dumnezeu; nu pentru un câştig mârşav, ci cu lepădare de sine.” (1 Petru 5:1-2) Fratele Florin Ianovici nu face parte din turma incredintata de Dumnezeu sa o pastoresc. Face parte din Conducerea Cultului Penticostal din Romania si nu-mi pot permite sa ma unesc cu dumneavoastra prin acest mesaj in defaimarea lui. Este unsul Domnului si nu pot face altceva decat sa-l sustin in rugaciune.

Citeste mai mult pe: newsnetcrestin.blogspot.fr

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 16

Close