Stiri externe

Parlamentul din Israel a interzis fustele scurte.

Parlamentul israelian a confirmat miercuri, 22 februarie, interdicția privind purtarea fustelor scurte pentru angajatele sale, la două luni după demonstrațiile acestora, prin care au solicitat relaxarea reglementărilor privind vestimentaţia,citeaza realitatea.net

S-a convenit ca reglementarea să rămână așa cum este, a anunţat Knesset-ul israelian, după întâlnirea comitetului special format pentru a investiga această chestiune.

În decembrie, angajaţii au demonstrat întrucât paza a interzis accesul în clădirea Parlamentului al femeilor ale căror fuste, după cum susţineau paznicii, erau prea scurte.

Cu toate acestea, o comisie mixtă a parlamentarilor și a personalului Parlamentului a decis ca mai întâi să fie formulat un avertisment, înainte de impunerea unei interdicții de intrare în clădire, se arată în comunicatul dat de Knesset.

Conform cotidianului liberal „Haaretz”, interdicția va fi aplicată atunci când o femeie este pentru a treia oară avertizată că fusta ei este prea scurtă, conform Rador.

La Knesset ar trebui să se vină îmbrăcat corespunzător şi cu demnitate: nu poți veni în haine care nu onorează Knesset-ul, precum tricouri, pantaloni scurți, sandale, fuste sau rochii scurte, îmbrăcăminte sport, scrie în declarația Adunării.

De asemenea, este interzisă și îmbrăcămintea care are inscripţionate mesaje politice.

 

Citește și:  India:Un pastor a fost ucis

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

Close