Informatii Crestine

Papa Francisc a fost instalat de Oculta Mondială

Papa Francisc a fost instalat de Oculta Mondială, pentru a câştiga încrederea oamenilor mulţi, pentru ca aceştia să accepte mai uşor schimbările masive care vor avea loc în lume în anii următori. Oculta Mondială joacă acelaşi joc al dualităţii pe care l-a făcut dintotdeauna: se poziţionează în spatele a două tabere aflate într-un fel de conflict artificial, iar după ce va avea loc conflictul dintre cele două tabere, se va ivi “soluţia salvatoare”.

La fel a făcut şi înaintea celui de-al doilea război mondial: a sprijinit pe ascuns cele 2 tabere (Occidentul şi fascismul), pentru a crea războiul mondial şi a-şi impune apoi în lume câteva instituţii mondiale: ONU, UNESCO, FMI etc. Acelaşi joc îl joacă şi acum.

“New World Order”, “Noua Ordine Mondială”, care s-a dorit a fi instalată la începutul anilor 90, după căderea comunismului, aşa cum însuşi s-a dat de gol fostul preşedinte american, George Bush Sr.

Despre implicarea papei Francisc în “noua ordine mondială” am vorbit – în care arătam cum papa se plimbă cu un avion pe care e inscripţionat “One World”, adică în traducere “O unică lume”.

Ar fi păcat să nu remarcaţi jocul dublu al papei şi să vă lasaţi amăgiţi…

Citește și:  Jurnalu’ lui Ion Pocăitu: Pe cine predicăm?
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close