Stiri externe

Panica intr-un oras din America: cauza, mesajele afisate la un locas de cult

Peisajul din jurul Bisericii baptiste Belmont Drive este unul deosebit, insa multi spun ca mesajele afisate pe panourile din jurul lacasului de cult nu ar fi tocmai frumoase.

Pe unul dintre panouri pot fi citite doua mesaje destul de interesante. Unul spune “Treziti-va crestini. Allah nu este Dumnezeul nostru. Mohamed nu este mai mare decat Iisus!” Pe celalalt e scris: “Numai Biblia e cuvantul Lui Dumnezeu. Este Cartea Sfanta. Coranul este doar o carte”.

A trebuit efectiv sa ma opresc si sa ma mai uit odata la panouri. Sa fiu sigur ca am vazut bine ceea ce era scris. M-a intristat si m-au jignit mesajele acestea” a spus Eric Cohn.

Cohn, un locuitor din vecinatatea bisericii a vazut panourile in timp ce iesise la o plimbare cu bicicleta. Nu-i venea sa creada ceea ce a citit si se pare ca nu este singurul…

allah

Sunt foarte suparat si trist” a declarat primarul Paul Blackburn din Hood River. „Cred ca persoana care a pus aceste mesaje are probleme de comportament, sau este pur si simplu bigota„.

Ambii barbati sunt preocupati acum ca mesajele sa nu fie interpretate gresit si sa nu puna in pericol orasul. Cohn a fost atat de ingrijorat incat a scris chiar o scrisoare catre editorul ziarului local, in care spune. “Un tip a scris niste mesaje pe care sper sa nu le citeasca nici un terrorist…”.

Citește și:  America nu va finanța vaccinul OMS! Trump, război total cu Big Pharma

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 89

Close