Stiri externe

PAKISTAN: Audierea apelului cerut de Asia Bibi a fost amânat

Audierea apelului Aasiei Bibi împotriva pedepsei cu moartea pentru „blasfemie” a fost adjudecată în 13 octombrie, la câteva momente după începere, când unul dintre cei trei judecători a spus că el nu este împuternicit să audieze acest caz,scrie Fondul Barnabas.

Sala de judecată era plină de extremiști islamici ostili. Încă nu s-a stabilit data următoarei audieri. Aasia Bibi este condamnată la moarte de șase ani, din noiembrie 2010. Apelul ei la Curtea Supremă a fost amânat de cinci ori până să fie audiat și respins în octombrie 2014.

Într-un alt caz care are la bază renumita „lege a blasfemiei”, în 8 octombrie, audierea pentru plata cauțiunii lui Nabeel Masih, un creștin de 16 ani acuzat că a postat pe Facebook o imagine care aduce ofensă islamului, a atras la fața locului o mulțime de aproximativ 80 de oameni care cereau ca el să fie spânzurat.

Familia lui a primit amenințări cu moartea. Avocații acuzării i-au avertizat, de asemenea, pe avocații adolescentului că vor exista repercusiuni dacă vor continua să îl apere.

Rugați-vă ca apelul Aasiei Bibi să fie audiat cât de curând, iar ea să fie achitată. Mulțumiți-I Domnului că credințe Aasiei Bibi a rămas tare pe toată perioada întemnițării și rugați-vă ca fiecare dimineață să îi aducă atât ei, cât și familiei, cuvântul îndurării lui Dumnezeu (Ps. 143:8). Cereți protecția Domnului peste Nabeel, familia lui, avocații care îl apără și rugați-vă ca toate acuzațiile să fie retrase.

Citește și:  Vrajeala EVREIASCA: Netanyahu a aşteptat pe aeroport vaccinurile venite din America: ‘Mă voi vaccina primul!’

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

Close