Stiri interne

Pactul pentru Migrație este împotriva formei de stat național”

 

Într-un comunicatul platforma civico-politică Alternativa Dreaptă solicită Ministerului de Externe și Parlamentului României să respingă în mod categoric semnarea și ratificarea Pactului Global pentru Migrație, ce urmează să fie parafat pe 10-11 decembrie 2018, în cadrul reuniunii ONU de la Marrakesh (Maroc).

Comuncatul se referă la adevărata invazie ce s-a petrecut în Occident prin migrația necontrolată și atrage atenția asupra faptului că semnarea Pactului pentru Migrație încalcă articolul 3.4 din Constituția României: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”.

Este amintit refuzul ratificării acestui pact din partea statelor central și est-europene Bulgaria, Polonia, Austria, Ungaria sau a Statelor Unite care s-au retras încă de anul trecut și este subliniat faptul că „definirea unui drept al migratorului față de statul unde migrează este împotriva formei de stat național și constituie o încălcare a suveranității”.

Alternativa Dreaptă reprezintă un proiect politic susținut și compus din partidele Uniunea Creștin Democrata din Romania, Partidul M10, Forța Moldova, precum și platformele civice Alianța Conservatoare și Alternativa Dreaptă.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 30 =

Close