Stiri externe

Ordin ISIS pentru TERORIȘTI: „ATACAȚI Vaticanul de Crăciun!”

Pe rețelele ISIS a apărut un afiș care, potrivit experților, reprezintă un ordin de atac asupra Cetății Eterne dat militanților islamiști din Europa.

Afișul arată imaginea unui terorist islamic care conduce o mașină pe Via della Conciliazione din Vatican, îndreptându-se spre Basilica San Pietro, având pe scaunul de lângă șofer o mitralieră și un rucsac.

 În oglinda retrovizoare se observă chipul unui bărbat cu cagulă neagră.

În stânga sus, o inscripție: „Sânge de Crăciun – O să vedeți!”

Afișul a fost postat de Wafa Media Foundation, o organizație apropiată de ISIS.

Rita Katz, directoarea SITE, o organizație de informații care supraveghează activitatea pe internet a Statului Islamic, a declarat:

„Această amenințare, ca și alte amenințări publicate recent de grupurile de presă pro-ISIS, reprezintă un ordin specific dat (musulmanilor din Europa) în cadrul unei campanii mai ample a ISIS de a comite antentate, în ciuda înfrângerilor suferite (în Orientul Mijlociu).”

Nimeni de la Vatican nu a dorit să comenteze amenințarea. Papa este unul dintre cei mai înfocați apărători ai imigrației musulmane în Europa.

Apropierea de Crăciun ne amintește de atacul de la Berlin, din 19 decembrie, când un camion a intrat în mulțimea celor care își făceau cumpărăturile la un târg de sezon,scrie evenimentul zilei.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Close