Stiri externe

ONU promovează homosexualitatea şi celelalte „ingrediente” LGBT

La începutul lunii februarie, funcţionarii de la ONU au prezentat public, la sediul ONU, cu mare pompă şi mari cheltuieli, o serie de timbre poştale ONU care ilustrează homosexualitatea, transexualismul şi familia homosexuală.

Un-stamps-event

Însemnătatea specială care i-a fost acordată evenimentului a fost subliniată de excentrica ceremonie, în care a apărut un cor format din 33 de bărbaţi homosexuali, cântând cântece de dragoste pe un fundal care înfăţişa dansatori goi şi zei ai Greciei antice.

Delegaţiile a 86 de state au încercat să împiedice punerea timbrelor în circulaţie în ziua precedentă lansării. Scrisori în care se protesta faţă de timbre au fost trimise secretarului general ONU, Ban Ki-moon pe 3 februarie, dar ele nu au primit răspuns timp de 2 săptămâni.

După cum era de aşteptat, acesta, un partizan foarte vocal al cauzei acceptării sociale a homosexualităţii a negat, dar nu personal, orice acuzaţie de greşeală şi de depăşire a măsurii. Ascunderea lui după un funcţionar se constituie şi într-o poziţie arogantă şi lipsită de respect faţă de ambasadorii statelor semnatare.

Mult mai târziu, Yukio Takasu, sub-secretar general pentru administraţie, a trimis o scrisoare ambasadorilor din Belarus, Egipt şi Qatar, care reprezentau 24 de state semnatare şi îi făcuseră acestuia o vizită pe 9 februarie, în care justifică timbrele ca o comemorare a campaniei Liber şi Egal a ONU, care promovează sodomia şi operaţiile de schimbare de sex ca drepturi ale omjului şi combate homofobia şi transfobia.

Scrioarea anunţă cu claritate faptul că timbrele nu vor fi retrase şi evocă posibilitatea revizuirii procedurilor interne care guvernează viitoarele serii de timbre.

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 31

Close