Informatii utile

OMS: Lipsa contactelor sexuale ar urma să fie clasificată ca „infertilitate”. Cum va fi creat „dreptul la copii” și cine va beneficia de el.

orwell1

Așa cum putem citi în ziarul britanic The Telegraph, organizația plănuiește să facă un anunț referitor la clasificarea ca „infertile” a persoanelor FĂRĂ PROBLEME MEDICALE, care nu au copii dar doresc să devină părinți.

Agenția ONU specializată în sănătate ar urma astfel să schimbe dramatic definiția infertilității, transformând-o dintr-o patologie într-un statut social. Până acum, definiția infertilității dată de OMS a fost aceea de eșec în obținerea stării de graviditate după 12 luni sau mai mult de contacte sexuale regulate (evident, heterosexuale – azi nu mai e clar pentru mulți acest aspect fundamental). Dar noul standard sugerează că inabilitatea de a găsi un partener sexual potrivit sau lipsa contactelor sexuale prin care să se poată produce concepția ar putea fi și acestea luate în calcul la considerarea stării de infertilitate care cere „tratament” medical.

Cu alte cuvinte, noua definiție ar înseamnă că practic ORICINE are „dreptul la a avea copii”, chiar dacă este un bărbat singur sau o femeie singură, perfect sănătos/sănătoasă. Iar soluția, evident, pentru „a ajuta oamenii să depășească” starea de „infertilitate” va fi stipularea că oricine are acces la „tratament”, care în acest caz constă în producerea la cerere a unui copil și în vânzarea lui aceluia care îl solicită.

Situația poate părea nebunească – și este – oricui are un dram de rațiune și bun simț. Însă implicațiile impunerii unui asemenea diktat – ideologic și profund disprețuitor în primul rând pentru cei care sunt, cu adevărat, infertili – are implicații mai grave decât ar putea părea la prima vedere: va fi astfel creat, din neant, un „drept la a avea copii”, parte a unei alte mantre repetate obsesiv de ideologii Noii Lumi: „drepturile sexuale și reproductive”.

Citeste mai multe pe: www.culturavietii.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Close