Stiri externe

OMS a vrut să îl șantajeze pe președintele Madagascarului

OMS I-A PROPUS 20 DE MILIOANE DE DOLARI MITĂ PREȘEDINTELUI DIN MADAGASCAR PENTRU A-L CONVINGE SĂ COMPROMITĂ UN REMEDIU DESTINAT TRATĂRII COVID-19. ACESTA A REFUZAT REVOLTAT!

Citeste si: PREȘEDINTELE MADAGASCARULUI ÎNDEAMNĂ TOATE NAȚIUNILE AFRICANE SĂ PĂRĂSEASCĂ OMS-ul

”New information reaching www.kamlinks.com states that, the WHO offered to pay $20million to president of Madagascar to add some little poison to the herbal tonic which he, Andry Rajoelina, had rejected. He is therefore calling all African nations to quit the WHO as Madagascar pave the way. The president had announced that Madagascar has quit WHO and urged all African nations to follow suit.”

Sursa: https://kamlinks.com/…/coronavirus-who-offered-20m-to-pois…/

Așadar se pare că a ieșit un scandal imens în Madagascar pentru că președintele Andry Rajoelina are la dispoziție un remediu naturist, deosebit de eficient în tratarea multor boli, inclusiv a Covid-19. Andry Rajoelina e un om inteligent și liber, nesupus agenților Noii Ordini Mondiale. El a lăudat public, inclusiv în emisiuni TV (a acordat interviuri la FRANCE 24 sau RFI), virtuțile tonicului pe bază de plante. Drept dovadă, conform Worldometers, în Madagascar (NU A MURIT ABSOLUT NIMENI de Covid-19. (nici nu au avut cine să le falsifice datele!):
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Cu toate acestea, cei de la Organizația Mondială a Sănătății nu vor cu niciun chip să accepte tonicul drept remediu pentru că asta le-ar strica tot planul de a vaccina întreaga populație a lumii. Ne amintim că exact la fel au procedat și în martie față de propunerea legată de hidroxiclorichină. Însă președintele Madagascarului a ținut-o pe-a lui și a reproșat celor de la OMS că nu e cazul să îi considere oligofreni pe cei din Africa. „Nimeni nu ne va opri din a merge mai departe – nicio țară, nici o organizație!”, a afirmat Rajoelina ca răspuns la solicitările OMS de a nu mai folosi tonicul.

Citeste si: OMS își bate joc de noi si afirmă că: “Modelul aplicat de Suedia, fără restricții, era cel MAI BUN în combaterea pandemiei”

Văzând cei de la OMS că Rajoelina nu cedează, se pare că i-au propus un compromis: să adauge niște chimicale (‘poison’=otravă!) în tonicul acela al lor. Dar Rajoelina a refuzat revoltat și, mai mult, a declarat nu doar că ÎȘI RETRAGE ȚARA DIN OMS, dar și că ÎNDEAMNĂ TOATE NAȚIUNILE AFRICANE SĂ FACĂ LA FEL!

Bineînțeles, presa centrală din SUA sau din celelalte țări colonizate de globaliști nu suflă o vorbă despre acest scandal uriaș, care deja ia proporții.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 88

Close