Stiri externe

OCULTA GLOBALĂ ÎȘI MOBILIZEAZĂ ULTIMELE RESURSE

După ce la sfârșitul lunii mai Trump a anunțat că va mobiliza toate efectivele civile și militare necesare pentru oprirea violențelor și a jafurilor ce au erupt în Statele Unite, Deep State a reacționat cu promptitudine.

Mai întâi comandantul Pentagonului, Mike Esper, a declarat public că nu se va supune ordinului lui Trump pe motiv că situația nu s-ar încadra în gradul de pericol stabilit de regulament.

Citeste si: APOCALIPSA BATE LA USA: Chinezii au facut primul transplant de cap din lume

Apoi, pe măsură ce polițiștii au arestat sute de protestatari violenți (în special agenți ai grupărilor ANTIFA) judecătorii fideli democraților i-au eliberat astfel încât în câteva ore agitatorii au fost din nou în stradă.

În același timp, capii revoltelor care nu au putut fi eliberați imediat au fost răscumpărați prin cauțiuni plătite de oamenii lui Joe Biden.
Sub presiunea protestelor care au luat amploare, democrații au propus desființarea unor secții de poliție, iar mai nou polițiștii nu mai au voie să utilizeze gaze lacrimogene.
Toate acestea practic anulează șansele poliției de a mai face ordine!

Să mai observăm că primarii democrați au lăsat cale liberă mișcărilor de protest, iar vedetele de la Hollywood, mereu la dispoziția Cabalei, s-au grăbit să toarne gaz pe foc și să îl considere vinovat pe Trump.

Citește și:  Bisericile care-l susțin pe Trump au primit milioane de dolari

Grupările tip #Rezist au fost activate în toate marile metropole ale lumii, aparent pentru cauza ‘martirului’ George Floyd.

În realitate, este evident că pornind de la înscenarea uciderii lui Floyd, a fost de fapt creată o mișcare orientată politic. Valul de protest caută să se auto-legitimeze, să capete proporții cât mai impresionante și în esență se creează impresia că lumea întreagă s-ar opune unui așa-zis regim abuziv provocat de Donald Trump.

Acestea sunt obișnuitele proceduri care au creat ‘revoluții’ oriunde Oculta Mondială a vrut să răstoarne un guvern. De data aceasta Oculta vrea să răstoarne chiar guvernul prin care până de curând își orchestra cu mână forte manevrele globale.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Cabala Satanică își folosește acum toate resursele pentru că știe clar că e încolțită tocmai în cuibul său principal.
Aceasta este bătălia finală.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 25 =

Close