Stiri externe

Obama avertizeaza crestinii: „Drepturile homosexualilor sunt mai importante decat libertatile religioase”

Dupa ce Papa Francis s-a intors inapoi la Roma, presedintele Obama a emis un avertisment sever pentru crestini, avertizandu-i asupra incercarilor lor de a-si afirma libertatea lor religioasa ca pe o opozitie impotriva drepturilor homosexualilor, spunand ca astfel de incercari vor esua.

img_4442

Obama avertizeaza crestinii: „Drepturile homosexualilor sunt mai importante decat libertatile religioase”
„Afirmam ca ne pretuim libertatea religioasa si simt un profund respect fata de traditiile religioase”, a insistat duminica noaptea in timpul unui discurs dramatic la o strangere de fonduri a LGTB in New York, laudand progresele inregistrate cu privire la drepturile homosexualilor sub administratia sa.
„Dar avem, de asemenea, sa spunem clar ca libertatea noastra religioasa nu ne acorda libertatea de a refuza colegilor nostri americani drepturile lor constitutionale.”
Strangerea de fonduri pentru Comitetul National Democrat a fost organizata in mod specific ca o „Gala LGBT” si a avut loc in New York, in directa sincronizare cu calatoria lui Obama la Adunarea Natiunilor Unite.
In timpul discursului sau, Obama a afirmat ca administratia sa a respectat ceea ce el a descris ca fiind „preocuparile reale” ale institutiilor religioase, dar a sugerat ca republicanii au folosit problema doar pentru a castiga mai multe voturi, asa cum au facut in 2004.

Sursa: glasul.info

Citește și:  27 ianuarie 2017: Cea mai importantă manifestare pro-viață a anului în SUA
Tags

Informatii similare

3 Comments

  1. Ideea e ca oamenii sunt liberi sa aleaga ce vor sa faca din viata lor. Suntem totusi democrati, atat noi cat si americanii si multe alte state. Avem liber de a decide ce facem cu viata noastra si mi se pare absurd sa ne opunem acestui lucru. Religia nu ar trebui sa se implice in astfel de decizii.

    1. Esti bolnava la cap. Cum sa nu aiba nimic religia cu homosexualitatea si lesbianismul, cand Biblia condamna astfel de practici scarboase. Religia se trage din invatturile Bibliei, nu a Coranului si altor carti care propaga tot felul de prostii si erezii.

    2. Tu spui ca traim in libertate si fiecare alege ce vrea. Daca omul alege sa ucida, ar trebui lasat sa ucida? Pai e libertate. Si uciderea si homosexualitatea au de a face cu religia Bibliei. Asa ca trezestete si fa-ti un tratament la cap sa vezi daca nu ai tendinte lesbiene sau de zoofiliei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 7

Close