Stiri externe

Obama – Avertisment Sever Pentru Creștini: Drepturile LGBT sunt mai importante decât libertatea religioasă

Cum a zburat Papa Francis inapoi la Roma, presedintele Obama a emis un avertisment sever pentru creștini, avertizându-i ca încercările lor de a afirma libertatea religioasă si de a se opune drepturilor homosexualilor vor eșua. „Noi afirmăm că ne prețuim libertatea religioasă și avem profund respect pentru tradițiile religioase”, a insistat el în timpul unui discurs dramatic, la o strangere de fonduri LGTB din New York, duminica seara, lăudând progresele înregistrate cu privire la drepturile homosexualilor în cadrul administrației sale. „Dar trebuie, de asemenea, să spunem clar că libertatea noastră religioasă nu ne acordă libertatea de a nega pe camarazii noștri americani drepturile lor constituționale.”

Strangerea de fonduri pentru Comitetul Național Democrat a fost facturat în mod specific ca o „gala LGBT”, a avut loc în New York City, în coordonare cu călătoria lui Obama la Adunarea Națiunilor Unite.
În timpul discursului său, Obama a afirmat că administrația sa a fost cu respectarea ceea ce el a descris ca fiind „preocupările reale” ale instituțiilor religioase, dar a sugerat că republicanii foloseau problema doar pentru a câștiga mai multe voturi, așa cum au făcut-o în 2004.

„America a părăsit liderii Partidului Republican lasandu-i in urma”, a declarat el cu mândrie. El a ridiculizat pe Ben Carson pentru sugestia că „închisoare te transformă gay” și a adăugat că un alt candidat republican a lăudat introducerea unui amendament constituțional de a interzice căsătoria între persoane de același sex, probabil referindu-se la senatorul Ted Cruz. Facand aluzie la guvernatorul Mike Huckabee, Obama si-a bătut joc de un candidat care a spus că „americanii ar trebui să nu se supună la decizia Curții Supreme în întregime.” „Sunt sigur că iubește Constituția – cu excepția articolului III”, a declarat Obama batjocoritor. „Și poate si Amendamentul de Protectie Egala si Amendamentul nr. 14 in general.

Debbie Wasserman Shultz a fost prezent la strangerea de fonduri, și Star Trek, George Takei, de asemenea, era de așteptat să participe.

Foto Getty via Breitbart

Citeste mai multe pe: rodiagnusdei.wordpress.com

Citește și:  Londra închide 500 de biserici si deschide 432 de noi moschei

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Close