Persecutii

Oameni Inarmati au atacat o biserica penticostala in India – Pastorul Deenbandhu Sameli si sotia lui gravida la un pas sa fie arsi de vii de agresori

ȘTIRI: Un Pastor și Soția lui Gravidă Aproape ca au fost Arsi de Vii de Radicali din India

ajpg1

Un pastor creștin și soția lui gravidă au fost aproape arși de vii de către agresori neidentificați, in week-endul trecut,  după ce biserica lor a fost atacata, iar cuplul creștin a fost bătut în satul Karanji Matagudi Para din statul Chhattisgarh din India.

În luna iunie 2014, peste 50 de sate din Districtul Bastar au adoptat ordonanțe, care efectiv, au făcut ca creștinismul sa devina ilegal și apoi, datorita acestor restrictii legale a urmat violența fizică și emoțională. Foto: Atacatorii au distrus echipamente electronice și au incendiat Scripturi și mobilier.

Pastorul Deenbandhu Sameli cu sotia sa.
Hindusi inarmati deghizati, pretinzand ca sunt crestini, doi dintre care au cerut sa intre in biserica sa se roage, spunand ca sunt crestini, dupa ce au intrat in biserica au scos cutitele si au inceput sa ameninte pe crestinii din launtrul bisericii, in timp ce au aruncat benzina pe pastor si sotia lui, pe Bibliile care erau acolo si pe mobilier si le-a dat foc.

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Citește și:  Fetiţă sacrificată în ritual indian
Tags
Loading...

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 45 =

Close
<