SondajeStudiu

O treime dintre copiii din Suedia, țara în care numărul minorilor care vor schimbare de sex se dublează de la an la an, au fost contactați pentru sex online

Mai mult de o treime dintre copiii din Suedia au fost abordați pe teme sexuale pe Internet de către adulți, arată un nou studiu, citat de site-ul The Local.se.

Un studiu comandat de organizațiile de caritate specializate în securitate online Trast și World Childhood Foundation, înființată de Regina Silvia a Suedei, a dezvăluit că peste jumătate din fetele suedeze au fost contactate cu intenții sexuale pe Internet.

“Numărul este foarte mare, alarmant, dar este rezultatul similar al altor sondaje”, a declarat Gustav Alberius, fondatorul Trast, într-un interviu cu publicația citată. Este o realitate faptul că jumătate dintre toate fetele [din Suedia] sunt contactate online cu intenții sexuale, ceea ce este o nebunie”.

Sondajul a fost efectuat asupra unui număr de 1.015 copii cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani și s-a concentrat doar pe câteva întrebări: dacă, înainte să fi împlinit 15 ani, cineva în vârstă de peste 20 de ani i-a contactat și a discutat cu ei despre sex, dacă copiii au primit poze în care acele persoane sau altele erau dezbrăcate, sau dacă acele persoane le-au cerut să se întâlnească sau să facă ceva de natură sexuală cu ei.

Nu mai puțin de 51% dintre fetele participante la studiu au răspuns cu “DA” la una sau mai multe dintre aceste întrebări; la fel s-a întâmplat în cazul a 18% dintre băieții participanți. În general, procentajul copiilor care au răspuns cu “DA” a fost de 37%.

Citește și:  Țara creștină care renunță cel mai rapid la religie

 

Citeste mai departe pe: activenews.ro

CITESTE SI: Suedia va deveni în curând prima ţară din lume în care cipul sub piele va fi introdus în masă! Doar pentru ca oamenii să fie URMĂRIŢI PERMANENT de către CINEVA! Experimentele malefice ale Ocultei Mondiale continuă!

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 11

Close